3 МФЛ-Региони и Општински Лиги

Ако испадне Победа , остана Прилеп без второлигаш а???

Да, и 11 Октомври отпадна од лигата.
Прилеп, Струмица, Куманово дојде ред да немаат второлигаши а камо ли прволигаши, катастрофа ни е фудбалов. И нема не се ни гледа надеж дека ќе се оправи.

sekoja cest za golmanot na fk carev dvor i bedniot na sprotivniot gol ja gledav cela utakmica pobeda igrase fudbal a caredvor davase golovi se na se zasluzija deckite imat super ekipa

Пеце Коруновски е прволигашки голман, не е заебанција :D

sekoja cest za golmanot na fk carev dvor i bedniot na sprotivniot gol ja gledav cela utakmica pobeda igrase fudbal a caredvor davase golovi se na se zasluzija deckite imat super ekipa
повеќето охриѓани или бивши фудбалери на Охрид,демек на неутрален терен играле:D

Пеце Коруновски е прволигашки голман, не е заебанција :D

Драпај се кај шо не те чеша :D
БИЛ некогаш добар, последните години беше месечар невиден, пред да замини од кај нас, на секоја топка нафрлена одеше само да ја избоксова, жива да ја фатеше незнаше како треба да скокни и да ја фати...
Таман си замина тој од кај нас, дојде Пашето си реков ќе имаме постабилен голман и овај ептен заборајл бранење незнам како бранеше толку добро во Напредок :cautious:

Прилеп, Струмица, Куманово дојде ред да немаат второлигаши а камо ли прволигаши, катастрофа ни е фудбалов. И нема не се ни гледа надеж дека ќе се оправи.
Металург Ренова Турново бренд до бренд кој ги еба Беласица Куманово и Победа.

Vardar imase nad 65 gola i pod 25 primeno sto ne pravi poslabi od vas??Baska i podobri i teski gostuvanja ima Varos,Konjari,Obrsani(kaj sto Real Madrid ne pobeduva) Babuna,Prevalec.Sto sme pokuso od vas ?

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2
Абе не зборете за џабе источниот регион за вашиот е Лига на шампиони :D...какви се тие смешни екипи..на истокот игра една Саса, Беласица, едно Осогово, Малеш, Рудар тоа се све прволигашки екипи од пред 10-15 години...тај Превалец што си го пишал пред 2 години за купот на Македонија дојде да игра во Кочани со Осогово и загуби 6-0...Осогово со мизерен состав изгледаа како Реал МАдрид спрема нив

Абе не зборете за џабе источниот регион за вашиот е Лига на шампиони :D...какви се тие смешни екипи..на истокот игра една Саса, Беласица, едно Осогово, Малеш, Рудар тоа се све прволигашки екипи од пред 10-15 години...тај Превалец што си го пишал пред 2 години за купот на Македонија дојде да игра во Кочани со Осогово и загуби 6-0...Осогово со мизерен состав изгледаа како Реал МАдрид спрема нив

Zosto ne sakas da razberis.Tie se mizerni ama na gosti ne se pobeduva,krsat nozi,tepaat,samari letaat,sudijata ako svirne nesto i toj kje go jade...

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

Металург Ренова Турново бренд до бренд кој ги еба Беласица Куманово и Победа.

затоа што во првите некој инвестира, а во вторите никој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom