3 МФЛ-Региони и Општински Лиги

Младост Царев Двор ја добил Победа со 3-1 според последните информации :вонзем:
Прилепчани нели градевте тим за прва лига, на крај сте на работ на трета? :eek:

Ништо нема бе Победа, Царев Двор позвучни имиња има од нив.

Победа градат екипа за прва лига, Царев Двор има прволигашка екипа. Тоа е разликата :)

Благојче Гешовски :icon_mrgr:
Знам дека има добар тим Младост, подобар дури и од некои екипи кои играа во прва лига годинава, али сепак не очекував Победа да се доведе до испаѓање во трета лига.

Клечкаровски one man show :D

И тоа Младост победи без двајца првотимци кои добија црвени на претходниот меч со Зајас. Практично со една нога веќе се во втора лига, сосема заслужено. Иако резултатите се отворени и на двата меча, сепак во голема мера Младост и Миравци би требало да обезбедат пласман во втора лига за идна година.

Важи гол во гости?
Ако важи тогаш Победа нема никакви шанси.

Колку ни е отепан фудбалот еј, втора лига е исто ниво на селска, никаква организација ништо нема, со многу малку пари секое село можи да се бори за шампион. Преје гледав финале на Битолскиот куп Новаци шо беше второлигаш играше абе мизерија, ми се чини од година во година се послабо и послабо. Скоро сите надежи за Мак фудбалот ми се скоро изгубени.

па Новаци ионака беа камења сезонава, како и скоро пола екипи од Втора Лига, тоест испаднатите освен Тиверија и до некаде Маџари. другото надоле се беше боранија. тие екипи сега да ги ставиш во третине лиги ќе се борат за опстанок.

Колку ни е отепан фудбалот еј, втора лига е исто ниво на селска, никаква организација ништо нема, со многу малку пари секое село можи да се бори за шампион. Преје гледав финале на Битолскиот куп Новаци шо беше второлигаш играше абе мизерија, ми се чини од година во година се послабо и послабо. Скоро сите надежи за Мак фудбалот ми се скоро изгубени.
Кажи јака утакмица? :D
Колку заврши, 6:4, 7:5 ? Не ги броев убо голојте :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom