Бучковски: Рејтингот на ВМРО е доволен за победа дури и магаре да кандидираат

• Креатор на темата Креатор на темата Vojo Seselj
  • Време на започнување Време на започнување
Глупчовски Бучко само си ја потврдува вредноста на неговата партија СДС која може и едно магаре да ја победи на избори.

На Грујо стварно му падна лажицата во медот со вакви копитари од опозиција секое магаре може да владее во РМ :toe:

:pos2::pos2::pos2:

Шо убо ја долови поентата!

Него брат виде овој како му ја стегна на онојга а а а??

и после овој како плачеше еј

закон4е си, дај мсн.

Сите сте морони штом се расправате за глупости

Запјевајте брачо ајде шта сте стали побједа је наша браво радикали уствари народњаци на Љyпчо Георгиевски:pos2:Добра ноќ вмроовци и сдсмовци додека тихата опозиција на Брат Љубе и Љупчо ви ги заземат клучните гласови за наредните парламентарни избори:baeh:
Друже си забегал ти бе

Всушност и во право си дека магаре владее со македонија:pos2:вмровско
Тука можеме да се сложиме 100% , него ајде да расчистиме ,магаре владее со Македонија (назад во прво одд . име на држава со голема буква се пишува :wink:) која врста на невакцинирани говеда се опозицијата ???????:vozbud:

:pos2::pos2::pos2:

Шо убо ја долови поентата!

Него брат виде овој како му ја стегна на онојга а а а??

и после овој како плачеше еј

закон4е си, дај мсн.
Мислиш откако оној му ја рогна меѓу уши , па после овој ја смири на груди , па со пета му направи финта и ги тепаа 23:4 ??????:pos:

Буч сам си кажа колку му е јака партијата.

Буле: Шефе! Оваа Рада ме влече за нос!
Еднооки де. најомилена фраза ми е оваа :)

зошто ме навредуваш?
дали ја те навредив?
зар за тебе Бучко е навреда ...
треба да си горд кога некој ќе ги препознае вредностите на бучко во тебе :pos2: патем тој е заслужен за ЕУ :) нели :wink:

Друже, не се навредувај, не ми се допаѓа како размислуваш и како некој ти го пере мозокот. Политички не се согласуваме, NHF:smir:

Инку вие што го величите Иванов, до пред 1 месец не знаевте кој е тој човек освен ако не сте студент на право. Да, и беше споменуван како замена за Димитров како преговарач во спорот со Грција.

Човекот е само пиунче на Грујо, човекот не е способен да биде претседател на држава. Не можам да го замислам да застане со некој крупен светски политичат.Едноставно човекот ќе ја остварува волјата на Грујо и тоа е лошо, многу лошо.

Опозит од него е Фрчко. Човекот е гад, ама способен интелектуалец на кој му личи да биде претседател на една држва. Неговите ставови се јасни, тој го менува името и имаше 200 000 поддржувачи. Сите си мислите дека сум во СДСМ или нешто слично но јас не ни гласав на избориве ни планирам да гласам во иднина на ниедни избори. Едноставно немам испран мозок и гледам дека Груевски не носи во бездна ама тоа е голем дел од форумов не го сфаќа. СДСМ не се цвеќиња за мирисање, и тие си имаат свои негативности поради кои и не гласам за нив, но се политички поспособни од секој во ВМРО, и да, се согласувам со Влатче:vozbud: сега се СДСМ - транзициона.

Едноставно двајца лоши кандидати во втор круг, но кога би морал да бирам би гласал за Фрле а не за Иванов(Грујо - фирерот).

Значи точна е тезата која ја слушнав деновиве, сите што не пратат политика или не се заинтересирани воопшто гласаа за Фрчко.

Значи точна е тезата која ја слушнав деновиве, сите што не пратат политика или не се заинтересирани воопшто гласаа за Фрчко.

Јас би те поправил малку тука, сите што не се со испрани мозоци гласаа за Фрчко:smir:

Всушност и во право си дека магаре владее со македонија:pos2:вмровско

Го гледам Бучковски на А1 во некој вид на тв дуел со Боцевски на кој Вучковски му одржа вистинска лекција на Боцевски и на ВМРО сепак евиденто беше дека сите во државата се изненадени од ваквата победа на ВМРО знаејки го фактот дека голем број на луѓе пред се македонците беа оштетени од владеењето на груевски изненадени се и во СДСМ на тоа што ВМРО се поубаво го лажи народот одколку СДСМ добро овие кумановчаните се стари комунисти-срби нив не можат да ги лажат толку лесно но кога се ке се пресмета евидентно е дека единствената опозиција на вмро дпмне е во колапс.Иако во немоќ Бучковски успеа да го закопа во земја не само боцевски туку и иванов велејќи дека очигледно е дека рејтингот на вмро дпмне е доволно голем да груевски слободно можеше да постави магаре како кандидат за претседател и пак ке ги добиеше изборите алудирајќи на тоа дека иванов е всушност тој кандидат:pos2: и секоја му чест на иванов што победи затоа што кога го видов на тв мислев дека како претседател ќе ги слуша наредбите на груевски и ќе ги остварува но кога подетално го слушав на неколку митинзи ми стана јасно дека тој не е способен ниту да прочита еден говор кој му е напишан од вмро па камо ли да донесува било какви важни одлки дојдов до заклучок дека тој е ставен за кандидат на вмро бидејки груевски плашејки се од ахмети да не го преќинат нивното "пријателството" не го кандидираше љубе за претседател Ќерим се одкажа на Груевски му дојде преку глава од се и реши да предложи некој кој што слепо ке ги следи неговите наредби во што се сомневам бидејќи тој ни за тоа не е способен сепак го предложи но заборави на тоа дека иванов ќе биде "растурен"во тв дуел со било кој кандидат па реши да го седне во фотеља во вмро и да не мрда никаде сам оти ќе го окупираат новинари со прашања и тој како ќе им одговори:pos2:Оваа тема што ја напишав има малку иронија но сепак има голема вистина во неа .Ооо да и на Бучо да му порачам одсега за еден тенк по 5 цевки да купува не по 20 .Се надевам дека бев објективен во ова излагање има уште многу да се пишува на оваа тема но тоа ќе ви го препуштам на вас а може и јас ќе се приклучам.Поздрав до сите македонци
Па по се изгледа дека Бучко и Глупослав Вецечистешељ уште малку комотно можат да си се наречат колеги..И тоа Бучко, може да тркни кај Глупослав да му покаже како професионално и брзо се чистат веце школките, лавабоата итн, дур има време..Зошто треба да го искали занаетот, за полесно да му биде него во Идризово..

А каков автогол си дал Бучко..Признава дека моментално СДСМ може и магаре да ја победи..Таква ли партија бре..:vozbud:

Мислиш откако оној му ја рогна меѓу уши , па после овој ја смири на груди , па со пета му направи финта и ги тепаа 23:4 ??????:pos:

Само во првите 45 мин. :helou:

Друже, не се навредувај, не ми се допаѓа како размислуваш и како некој ти го пере мозокот. Политички не се согласуваме, NHF:smir:

Инку вие што го величите Иванов, до пред 1 месец не знаевте кој е тој човек освен ако не сте студент на право. Да, и беше споменуван како замена за Димитров како преговарач во спорот со Грција.

Човекот е само пиунче на Грујо, човекот не е способен да биде претседател на држава. Не можам да го замислам да застане со некој крупен светски политичат.Едноставно човекот ќе ја остварува волјата на Грујо и тоа е лошо, многу лошо.

Опозит од него е Фрчко. Човекот е гад, ама способен интелектуалец на кој му личи да биде претседател на една држва. Неговите ставови се јасни, тој го менува името и имаше 200 000 поддржувачи. Сите си мислите дека сум во СДСМ или нешто слично но јас не ни гласав на избориве ни планирам да гласам во иднина на ниедни избори. Едноставно немам испран мозок и гледам дека Груевски не носи во бездна ама тоа е голем дел од форумов не го сфаќа. СДСМ не се цвеќиња за мирисање, и тие си имаат свои негативности поради кои и не гласам за нив, но се политички поспособни од секој во ВМРО, и да, се согласувам со Влатче:vozbud: сега се СДСМ - транзициона.

Едноставно двајца лоши кандидати во втор круг, но кога би морал да бирам би гласал за Фрле а не за Иванов(Грујо - фирерот).

znaci vo makedonija obratnoproporcionalno``politicki sposobnive`` redovno gubat izbori i toa jako gubat..so e problemot.....narodot ne moze da vidi kolku se pametni ili ``ne gi zasluzuvame `` od sto se predvremeto :toe::toe::toe: ))))))))))))))))))?

Ја би рекол, и магаре да се кандидираше против СДСМ, ќе добиеше.

:pos2:

Јас би те поправил малку тука, сите што не се со испрани мозоци гласаа за Фрчко:smir:
вмро-овци со испрани мозоци.
сдс или папини поданици лопови и се најлошо.
а тебе од премногу мозок во главата почнал низ уши и низ нос да ти тече.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom