Друже, не се навредувај, не ми се допаѓа како размислуваш и како некој ти го пере мозокот. Политички не се согласуваме, NHF:smir:
Инку вие што го величите Иванов, до пред 1 месец не знаевте кој е тој човек освен ако не сте студент на право. Да, и беше споменуван како замена за Димитров како преговарач во спорот со Грција.
Човекот е само пиунче на Грујо, човекот не е способен да биде претседател на држава. Не можам да го замислам да застане со некој крупен светски политичат.Едноставно човекот ќе ја остварува волјата на Грујо и тоа е лошо, многу лошо.
Опозит од него е Фрчко. Човекот е гад, ама способен интелектуалец на кој му личи да биде претседател на една држва. Неговите ставови се јасни, тој го менува името и имаше 200 000 поддржувачи. Сите си мислите дека сум во СДСМ или нешто слично но јас не ни гласав на избориве ни планирам да гласам во иднина на ниедни избори. Едноставно немам испран мозок и гледам дека Груевски не носи во бездна ама тоа е голем дел од форумов не го сфаќа.
СДСМ не се цвеќиња за мирисање, и тие си имаат свои негативности поради кои и не гласам за нив, но се политички поспособни од секој во ВМРО, и да, се согласувам со Влатче

сега се СДСМ - транзициона.
Едноставно двајца лоши кандидати во втор круг, но кога би морал да бирам би гласал за Фрле а не за Иванов(Грујо - фирерот).