Пекол за Харалампие во Копенхаген

А има ли нешто брзо инфо што се дешава на состанокот? Сакам да дознаам одма коа Хари ке го караат. :)

абе овај натпреваров со пјуник бил бе :tapp::tapp::tapp:јас мислев со левадиа дека е .абе со левадија 100% беше местен пошто бев на утакмица јас стоеја овие нашиве и во весниви пишуваше дека местен бил ацуле уплатил 200 000евра да пораз демек.и навивачиве викаа на таа утакмицата ..управа педери. и имаше тогаш од уефа пратено луѓе за да следат дали е местено и и тоггаш се споменуваше суспензија на победа.абе нека ги суспендираат овие ацуле никола или хари а не победа .појќе корист ке имаме ако победа не е во рацете на ацуле

Мора и Победа како клуб зашто сепак луѓе од нејзината управа правеле дубари. Ај одмор нека направат и после со здрав памет.

абе што мислите зш не се влозува во мак фудбал?? па нормално пропадната инвестиција ќе биди влогот оти секако хари си прај што си сака.

Ако бе убаво. Нека го чистат фудбалот од вакви штетници.Што помалку толко подобро за фудбалот во Македонија.:helou:

ЕКСКЛУЗИВНО - ВНАТРЕШНАТА КОНТРОЛА НА УЕФА ДОЈДЕ ДО ДОКАЗИ ОКОЛУ "МЕСТЕНКАТА" НА ДУЕЛОТ ПОБЕДА - ПЈУНИК ПО ШТО СЛЕДАТ ДРАСТИЧНИ КАЗНИ

Доживотни казни за "прилепскиот клан"

прочитај го целиот текст

http://www.sport.com.mk/?ItemID=49BB2074A4197440A8002C38BA5063BD

Чекајте сега, ова со Победа, Ацуле и компанија бидна што бидна, него што е со Хари?!?! Пак ќе се извлече копилето?! Леле ако се извлече значи да ти се пљукнем и у УЕФА и у ФИФА и у све!!

Чекајте сега, ова со Победа, Ацуле и компанија бидна што бидна, него што е со Хари?!?! Пак ќе се извлече копилето?! Леле ако се извлече значи да ти се пљукнем и у УЕФА и у ФИФА и у све!!
Изгледа за ситуацијата во ФФМ утре ќе се збори, му нема спас на Хари...

Незнам, јас имам некаков осеќај дека ќе се извлече пак копиљов, ауф ако се извлече леле!!!

море какво извлекување бе нека гори таму нека пукне да неможе збор за изусти скапаница една....и конечно да заживее фудбалов во Македонија а и навивачите малце на мира да си бидат....

Абе нормално дека и јас сакам да го нема, ама незнам, се мислам дека ќе се извлече некако. Еве пробува и со пријателскава против Шпанија некако да спаси гс, недај боже!! Ако не биде суспендиран и тој, ќе се убием!!

Натпреварот со Шпанија е договорен одамна, а Хари намерно сега објавува за луѓево кај нас да се палат на тоа и да не обрнат големо внимание на скандалите и казните за кој самиот е најголемиот виновник...

Ајде ајдеееее,не му бега бесилката на Куролампие,да му е**м тоа никаквиот.Ако се спаси,што нема шанси,освен во научно-фантастичните филмови,една бесилка на сред плоштад и ние ке го бесиме:vozbud::vozbud:

Натпреварот со Шпанија е договорен одамна, а Хари намерно сега објавува за луѓево кај нас да се палат на тоа и да не обрнат големо внимание на скандалите и казните за кој самиот е најголемиот виновник...

Па затоа и викам. Имаше шпекулации некој дека ќе дојде Шпанија, ама сега се договорија намерно Хари да ни го одвлече вниманието, и ако пројде неказнет прв се бесим на плоштад!! Таман се израдував вчера!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom