Пекол за Харалампие во Копенхаген

a koga go branea sto im se cinese da im ebam sve po spisok.

Ауаууауауауау! Како што разбрав на сител кажале дека Хари ќе го јаде невидено, и уште некој клуб што местел утакмици, незнам кој! Утре хари е ГОТОВ! УЕФА ќе го ренда лошо. А се чудев јас зошто Платини толку му дава поддршка,а тие го местеле. Секоја чест за ова што го направија! Го наместија невидено!!!

Ке неможам да спијам вечер. :vozbud:

Со душа чекам инфо утре што ке кажат луѓето од УЕФА на пресот.

Ајде мајмуне........конечно надвор од ФФМ!
ако не сега, тогаш на изборите набрзо, секако ке биде сменет.

Конечно ќе го снема од македонскиот фудбал...го уништи македонскиот фудбал но сега скапо ке си плати..:)

Ауууу, замислете го сега у моментов :pos2::pos2::pos2: Посран си седи дома, и го чека судниот миг :pos2::pos2::pos2::pos2: СВЕ БИ ДАЛ ДА МУ ЈА ВИДИМ ФАЦАТА КОПИЉСКА СЕГА!!!!

Така треба бе.. само да не се извлече пак:tapp::tapp:
Иначе треба да го направат бркни искари у Копенхаген,да му кажат дека крајно време е веке да мисле на фудбал,а не на личните потреби.

Јас да сум на негово место ке се самоубијам:)хуху ама сум среќен
ЈАДИ ГО ХАРИИИИ ЦЕЛ ЦЕЛ ЦЕЛ ЦЕЛ НЕМИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ЕВЕ ДОЈДЕ И ТОЈ ДЕЕЕЕЕЕННН
ДА ГО ЈАДЕ ХАРИИИ ЦЕЕЕЕЛЛ
ЈАДИ ГО ХАРИ ЈАДИ ГО ТИИИ
ДААА ТЕ ЕБАТ АЈДУЦИИИ

:pos2::pos2::pos2:

Ауу конечно не ми се верува дека копиљот ќе падне, толку долга борба на навивачите и на симпатизерите кои се по македонските фудбалски терени против прилепското педерче ХАРИ МАТА ХАРИ.:vozbud:

Со душа чекам утре. Баш ме интересира што му се мота сеа низ глава на копиљот? :pos2:

Pobeda suspendirana na 3 godini :kesa::kesa:

вчера рекоа дека е суспендирана поради местење на меѓународен натпревар.не е уште потврдено али 90% е сигурно.башка и од прилеп сум побрзо се дознава кај нас.ако биди ова баш ме интересира каква ке биди атмосверава во градов и кај навивачите

Каква треба да биде? Може немаат право? Кривите ги Ацуле и Хари, друг никој не ви е крив. Тетекс заради Победа и Шкендија пред 2 год. не влезе у прва лига.

неколку коментари од Миленко во врска со овој случај:
Ќе го јадат Ацуле и Николче. Победа ќе куртули.
Не се секирај. УЕФА не презема ништо во МКД без да ме праша. Победа е клуб со историја и публика. Овој песов, и неговите мучки, не смее да се скршат врз грбот на клубот.
Ќе има казна од 5 години, веднаш ќе биде намалена на 3. Тоа е веќе договорено. Оваа година, која ќе се важи во броењето, и така не излегувате надвор. Догодина исто. Значи една година е во прашање.
Победа ќе куртули.

Победа суспендирана 3 или 5 години од европски натпреварувања, а Николче и Забрчанец изгледа ќе добијат доживотна суспензија. Ова е за натпреварот со Пјуник во квалификациите за ЛШ за кој цела Македонија знаеше дека е наместен...

Мора да кажам дека многу ми е мило, не само Победа, него сите што местеле сите треба да се суспендираат! Криво ми е само поради оние вистинските навивачи на Победа, кои не беа залажани со 10 евра од Хари, тие највеќе ќе претрпат. Сепак од суспендирањето на Забрчанец, Победа би имала повеќе корист, него ли губиток.

Следен за рендање е Хари...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom