Скандал: Next Time на Беовизија настапија под БЈРМ

• Креатор на темата Креатор на темата daryll
  • Време на започнување Време на започнување
Ех а да беше бугарска тв ви прикажала вака колко по интересна ке бидеше темата.А така скукааа....

Нели..:) Вака на ништо не личи.. Да беше бугарска ќе имаше бар 4 регуларни теми во три подфоруми од кои еден сигурно ќе беше Љубов и Секс (чисто за да се прави муабет за бугарките:))...
Ама ако, браќата ни Срби само сакаат да ни укажат на нешто. Комплетно добронамерно е, ве убедувам!

Леле колку сте...
Па како можеа NEXT TIME да знаат дека настапуваат под БЈР Македонија, кога тоа го пишуваше само на екранот, додека водителката убаво си рече „претставниците од Македонија“.
Сигурно немале телевизор пред нив за да гледаат што точно пишува. :tapp:
Сепак како и да е - скандалозно е.

Нели..:) Вака на ништо не личи.. Да беше бугарска ќе имаше бар 4 регуларни теми во три подфоруми од кои еден сигурно ќе беше Љубов и Секс (чисто за да се прави муабет за бугарките:))...
Ама ако, браќата ни Срби само сакаат да ни укажат на нешто. Комплетно добронамерно е, ве убедувам!
они од поодамна не се добронамерни во врска со нас македонците и ова им е само изговор демек ние сме го признале косово, а они за возврат нас фиром и ова им беше само добро алиби ништо повеќе но нека им е нека им стои не се они криви кога ние имаме мивки на раководни места па и во таа мртв јбг, па ние самите не се заебавме па се фиромизиравме на еп во ракомет за жени значи до нас е не е до другите

starite vikat...pogledni go covek vo faca sve ce ti stane jasno,taka da ne sum iznenaden od kopiljacite ....edino sovet do tatko im:prepravaj gi dodeka e vreme da ne gi prepravi nekoj drug.Svrbija uste od osamostujuvanjeto se znae deka e nas neprijatel (pa i samite vikaa deka za nas nemale vreme a i lesen zalak sme bile)a da ne zborime za godinite pominati zaedno....Makedonija nema megu sosedite prijateli nikogas ne ni imala, za mene isti se site....kurvi smrdlivi:toe:

цццц тоа ти е...Македонија никогаш нема да се исправи,гордо да застане...поради бескичмењаци и плашливци/лигуши!!! ете затоа....

А децава..
Фрли микрофон, не сакам да ме понижуваат речи, не пеј ебате.
Ќотек..

Секоја година на Беовизија се повторува истото:не претставуваат како гости од Македонија,а додека ја пејат песната е напишано БЈРМ:tapp:
Децава не само што настапуваа под името БЈРМ,туку и ги испочитуваа водителите а и целата манифестација Беовизија,па им збореа на српски и тоа МНОГУ ЛОШО:tapp:
Незнам зошто секоја година кога наши претставници ќе се појават на Беовизија зборат на српски:kesa:а и општо кога некоја наша "ѕвезда" ке оди да гостува во некоја српска емисија,го прави истото-збори на српски:tapp:,а кога ќе има кај нас некој српски гостин во емисија,они си зборат на српски,па нашиве преведуваат:tapp:
п.с Не ме чуди што во Србија на беовизија Некст тајм настапуваа под БЈРМ,затоа што кога беше Европското првенство во ракомет(жени),во сопствена земја бевме БЈРМ:tapp:

Срамота за МТВ што не изреагирале,а уште поголема срамота и за Некст тајм што настапуваа под име БЈРМ.

Леле колку сте...
Па како можеа NEXT TIME да знаат дека настапуваат под БЈР Македонија, кога тоа го пишуваше само на екранот, додека водителката убаво си рече „претставниците од Македонија“.
Сигурно немале телевизор пред нив за да гледаат што точно пишува. :tapp:
Сепак како и да е - скандалозно е.

А што мајка бараа да зборуваат на српски? Немаат тие свој јазик?

800px-Weeping_Willow.jpg

децата се млади и неискусни,се надеват и они на кариера,ги разбирам,ама не ги разбирам оти влечат потекло од кавадаречко,па не обрукаа и нас и цела нација,а бе фрли микрофонот таму,цццццццц,нема коментари од мене на ваа тема вике,ке оам на секс:jaj:

Да ги знам лично би им здрвил по една меѓу очи па тоа косиштата да им се разтресат! Убаво викаат: долги коси краток ум! Ебаго мајката стока!
НО кај нас сега е на мода: Заеби име, глеј интерес!
И останува само дасе нервирам. Кога тогаш ќе се најде некој шо ќе прифати да се викаме планински македнци или незнам какви и ќе не убедува дека е во право! УПМФ!:kesa:
И шо е најтрагично! Она З(с)рбине глупи дојдоја курназлаци да ни продаваат БЕ! Аман неможам! Значи србин да те условува треба да бидеш незнам колку глуп!

децата се млади и неискусни,се надеват и они на кариера,ги разбирам,ама не ги разбирам оти влечат потекло од кавадаречко,па не обрукаа и нас и цела нација,а бе фрли микрофонот таму,цццццццц,нема коментари од мене на ваа тема вике,ке оам на секс:jaj:

За да бидеш МАКЕДОНЕЦ не ти треба да бидеш голем и искусен...
Сум живеел во Србија сум бил многу помал од нив, и сум се борел за тоа што сум...Рака на срце не сум имал многу проблеми но тие малите сум ги решавал дрско и веднаш...Така да муабетот МЛАДИ и НЕИСКУСНИ не држи...
МАКЕДОНЕЦ се раѓаш а не стануваш со годините...
Дечките пееле под некое срамно име и ич не ги боле за тоа, епа следниот пат кога ќе имат концерт треба да бидат изсвирени а публиката да им сврти грб...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom