К
*Каталонец*
Гостин
Свртев 2-3 пати вчера да видам што се дешава и не ми се гледаше, не можев да ги поднесам тие Албанците што се мачеа да состават една реченица едвај...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога ќе земеш во предвид, што истреска нејзиниот поглавица, ништо чудно што глупости треска и пиончетоНајмногу ме изреволтира и навреди излагањето на кандидатката за претседател од албанска националност, која ја спореше нашата етногенеза и кажа дека ние имаме словенско потекло. Кукаше за положбата на Албанците во Македонија и тврдеше дека во Македонија се пропагира националистичка пропаганда според која сите Албанци сакаме да ги претопиме во Македонци. Што е чиста небулоза и лага!
NATO treba sto poskoro...
Едно големо бравоС за Телма.
Ги собра сите претседателски кандидати на едно место и како гром од ведро небо направи емисија, ни рекламирана, ни најавувана...
Инаку, јас видов дека почна во 19:45.
Едно големо УА за Телма.Браво на Телма, успеа да ги собере сите кандидате и без никаква најава ниту пак створување на голем бум околу тоа направи една убава емисија без препукувања.
Та имаше сфатено дека препукувањата шо ние си ги имаме дали сме антички македонци или словени од зад карпатите, се однесуваат и на албанците и што треба тие да бидат.Најмногу ме изреволтира и навреди излагањето на кандидатката за претседател од албанска националност, која ја спореше нашата етногенеза и кажа дека ние имаме словенско потекло. Кукаше за положбата на Албанците во Македонија и тврдеше дека во Македонија се пропагира националистичка пропаганда според која сите Албанци сакаме да ги претопиме во Македонци. Што е чиста небулоза и лага!