deXterche
тадаммм
Аманте ништо ново, вака беше јас кога студирав, па ги укинаа, па сега гледам пак ги вовеле. Искрено и нашите почнувале тепачки а и албанците, ова е најдобро решение (повеќе македонци во смена повеќе дружење хехе)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tie makedonci sto go odbrale i zastanale za makedonskoto dostojoanstvo se pravi heroi, tie se pravilnite makedonci i pogolemi patrioti od site politicari i forumdzi zaedno.
Sekoja cest momci, se gordeam so vas.
Toa sto ovie so turska krv i slugive albanski nema da razbirat.Koe dostojanstvo vo slucajov...?
BEGANJE ...
Федерализација чука на врата... Се плашам дека некој свесно го прави тоа!
Ajde ne seri, ti mi zboruvash za multietnicko gradenje a podrzuvash akcii nad kurdite.
Kakvi prava imat tie vo tvoja turcija koga se 25 miljoni od zitelite vo taa drzava, koga ke izgradite vie so kurdite multietnicka drzava vrati se ovde pa ke gradime.
Dvolicen si , koga ke imat kurdite pola od pravata sto imat malcinstvata vo makedonija mozes da se vratis i da pishish do togas tvoite mislenja vo vakvi temi se samo smesni.Јас немам што да кажувам за курдите, можам да кажувам за мојата родна земја и сакана татковина Македонија и имам право колку сакам мислења да си изразам со кои никогаш не сум ја навредил татковината така да чао пријатно. А за нападите врз ПКК целосно се согласувам.:baeh: И не се 25 милиони, толку се низ целиот свет толку а во Турција не ја знам точната бројка.
Dvolicen si i licemer, koga ke imat kurdite pola od pravata sto imat malcinstvata vo makedonija mozes da se vratis i da pishish do togas tvoite mislenja vo vakvi temi se samo smesni.
Ама тоа е обостран проблем, за танго се потребни двајца. Малку (повише) ми нема логика ако се тепаме со некого а тој цело време само јаде мои удари. Тие (во Нико Нестор) имаат тепачки, ниедната страна не е тепана. Имаше неколку постови на форумов како Македонци се фалат како претепале Албанци, ученици во гимназијата. Би сакал прво за ова да се согласиме бидејќи како очекуваш учениците Албанци да ги прифатат учениците Македонци, ако второнаведените не се спремни да го направат истото за првонаведените. А не се. Ниту една страна изгледа не е спремна да ја прифати другата.Мене не ми смета што учениците Албанци станаа многубројни, ми смета што не можат да ги прифатат учениците Македонци
za ova treba nekoj da odgovara....nekoj ne zasluzuva deca da ima,ebati roditelite