Coldplay

• Креатор на темата Креатор на темата MaRiNa`Oh
  • Време на започнување Време на започнување

Што мислите за Coldplay?

• Вкупно гласачи
    186
Dobri se ama ima i podobri

Супер се, имаат одлични албуми и песни. Уникатна група, имаат одличен стил на музика. Највеќе ми се допаѓаат бидејќи ме релаксираат кога ги слушам.

Еммм....да колдплеј до пред некое време ги сметав за безвезе група додека не и казав на марина и сигурно малце се имат наљутено за то ама после ми пушти неколку песни и си реков ај сеа да не ја разочарвам до крај дан почнит да плачит:pipi: ке ги слушнам и ми се свиѓаја....и сеа да напрам малце лице ке се пофалам дек ги имам покето нивни песни и сите ми се убај

Не ги слушам многу,ама пријатни се.The scientist ја сакам најмногу.

lej pa coldplay mi se najomilena grupaaa gi imam site albumi .. ti amo mariana_oh:)

Neznam so da kazam slusano imam samo edna pesno od nigh Clocks toko :D

Прво, одите тука.
Па одите и го отварате вашиот меил, па десенклик save as, па ја отварате зип-архивата. Пуштате винамп и се што треба следно да направите е да уживате.

Дами и господа, Колдплеј се вратија назад.

Фак, Челзи 3-1 вторпат ова, е не пишам веќе во музика. :@

1.Yelllow
2.Fix you
3.Speed of sound
4.talk
5.In my place

Odlicen bend.posebno mi se svigaat tekstovite

Coldplay Rulezz!!!

Најдобра песна без двоумење им е Violet Hill.

добар бенд со одлични метафори употребени во текстовите на песните кој можат да се сфатат на повеќе начини или како тебе соодветно ти одговара со твојот живот :smir:

Coldplay se super,gi slusam uste od prviot album i go sledam nivniot progres so tekot na godinite.Posledniot album im e odlicen,se gleda deka mnogu sozreale.Se raduvam sto nabrgu ke izdadat uste eden album,veke vo 2009

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom