Coldplay

Што мислите за Coldplay?

• Вкупно гласачи
    186

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
Добри се.....
Иначе ме мрзи да пишуем...
А иам многу да зборам за нив.....

dexter

Бадијала!Форум
Член од
16 јуни 2005
Мислења
472
Поени од реакции
3
МаРиНа`Ох напиша:
rock се сепак..
Немаат врска со рок. Можеби поп-рок, ама повеќе вртат на поп.

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
dexter напиша:
Немаат врска со рок. Можеби поп-рок, ама повеќе вртат на поп.
А според шо го кажвиш ова? рок се, можда имаш слушнато некоја песна шо те потсеќат на поп, ама се водет како рок група..
П.С. секоаш ко ќе се речит рок, некој мислит дека морат то да се Ганс енд Роузец или некои како нив, демек хард рок.. имат и други правци во рокот..

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
е убо де... зш прво рече дека немаат врска со рок, зато си реков да подобјаснам за некој шо не ги знајт..

Lucifer

Devil in a females body
Член од
7 мај 2006
Мислења
300
Поени од реакции
1
Ne neso deka mnogu gi sakam oasis ali ne sum bas ramnodusna koa ovie Coldplau probuvaat da gi emitiraat a si nemaat veze a ne se ni rok toa kako se vodat toa e druga rabota,poso edno vreme i Avril se vodese kao rok:ija: :ija: :ija: :ija: kolku ja mrazam a imase i nekoj takvi kao Prodigy punk-rok i sl .Ne, marince izvini mi moze te pogodiv ne e doro da ti zboram sranja (t.e. da ti pisuvam)i ja sum povredena koa nekoj papa kaki za moite milenici ali stvarno ne gi mozam:kajg:

Xokaido

WaRrIoR_FoR_Life
Член од
5 април 2006
Мислења
131
Поени од реакции
1
Ne se bas losi imaat dobri pesnicki ama mislam deka definitivno se pop-rock

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Ми се допаѓаат :)

Worf

Leader of the High Council
Член од
1 мај 2006
Мислења
413
Поени од реакции
4
Супер се! Ги обожавам! Имаат многу убави текстови, певливи рефрени...Од мениво јас и брат ми шо го имаме буквално секој сингл што излезе од последниов албум го свириме! Talk, White Shadows, Speed of sound, The hardest part...Крајна оценка.....чиста 10-ка!

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Луциферке аку де, твое мислење ич не се лутам! :) ама ИЧ! Јас пак многу ги сакам Оејзис, никогаш не сум ги споредвела ама сепак Колдплеј ми се миленици.. незнам зш.. едноставно со нив и со Битлс почнав да слушам ВИСТИНСКА музика..

Член од
21 мај 2006
Мислења
428
Поени од реакции
6
MaRiNa`Oh напиша:
Луциферке аку де, твое мислење ич не се лутам! :)
Море мавај таму, тие тебе ќе ти кажвет ми се свиѓале, не ми се свиѓале! Ти ко шо ќе речиш, ти си ГАЗДА!:pishtoldz:pishtoldz:pishtoldz

Член од
20 декември 2005
Мислења
876
Поени од реакции
1
grupata si e extra mada jas ne gi slusam ali dobri pesnicki vadat malku mi se ligavi deckite ali u sekoj slucaj extra se!

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Закон се дечките, имаа дадено изјава дека ќе ја извадат најквалитетната песна во светов lolllzzz

Kajgana Shop

На врв Bottom