Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.429
- Поени од реакции
- 35.145
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми е јасно. Ајде, како добар соговорник, претпоставувам дека си под чиста свест и здрав разум (т.е. не си под дејство и не си со битно намалена пресметливост).Тоа е сосема друга тема бе, барем у Македонија секој ја осудува надворешната политика на САД. Војни имало и ќе има, у тие војни ќе гинат цивили и деца. Ако го осудиме Обама, дај да го осудиме и Александар Македонски, и Наполеон и секој што водел војна во историјата.
Кај живееш ти у Бруклин ?А бе луѓе, цели 6 страници е објаснето зошто законот за оружје врска нема со ова. Плус, Америка колкава нација е....споредувате баби со жаби. Колку луѓе живеат во МК, пута три се само во Њу Јорк, ало!!!!
Тоа едно, второ...начинот на живеење во САД е мизерен. И тоа е причина да се направи психопат. Притисоци од сите страни.
Второ, кажаа дека дечково бил без сите овци на број. Ете некој погоре кажа дека од мајка му оружањето го зел.
Лично јас, се осеќам подобро ради тоа што имам оружје дома. Уште да можам на куќата да ставам натпис дека е вооружана, уште подобро.
Не, во околината на Детроит...и сега гуглај и ќе видиш најголемиот број на убиства каде се дешаваКај живееш ти у Бруклин ?![]()
Поради што секоја будала има огнено оружје ќе мора секој да се вози во оклопно возило на улица а поради тоа што секој ќе има оклопно возило ќе мора секој да купи против тенковско оружје...А бе луѓе, цели 6 страници е објаснето зошто законот за оружје врска нема со ова. Плус, Америка колкава нација е....споредувате баби со жаби. Колку луѓе живеат во МК, пута три се само во Њу Јорк, ало!!!!
Тоа едно, второ...начинот на живеење во САД е мизерен. И тоа е причина да се направи психопат. Притисоци од сите страни.
Второ, кажаа дека дечково бил без сите овци на број. Ете некој погоре кажа дека од мајка му оружањето го зел.
Лично јас, се осеќам подобро ради тоа што имам оружје дома. Уште да можам на куќата да ставам натпис дека е вооружана, уште подобро.
Поради што секоја будала има огнено оружје ќе мора секоја да се вози во оклопно возило на улица а поради тоа што секој ќе има оклопно возило ќе мора секој да купи против тенковско оружје...А бе луѓе, цели 6 страници е објаснето зошто законот за оружје врска нема со ова. Плус, Америка колкава нација е....споредувате баби со жаби. Колку луѓе живеат во МК, пута три се само во Њу Јорк, ало!!!!