Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама ете, некои ништо не може да ги вразуми. Сето тоа е до личноста, кој колку може да прими или колку сака да прими.Е арно бе ќе ги опамети и вразуми сите со кражба на аватари,како мене што ми го украде за кампањата ТИ СИ МАКЕДОНИЈА,а да им стегнам една тужба во Стразбур за кражба на “симболи“?Ова “фабрикава“ на Гвујо не е кадарна нешто сама да измисли,само гледа нешто да украде,пту....ј`зк нека им е,да се немало периз во крадењето!!!:pos2:
a be kaj nekoj ce ja razbudi nacionalnata svest kaj nekoj nema...e sega vladata dava tvoi pari da ti ja razbudi nacionalnata svest a ti ne ja budis...loso e ova
A марсовче да се преиспита?Треба некаде да ја видиш целта на рекламите.А реклами ко реклами некои се добри а некои се промашување.Верувај дека токму нас ни се најпотребни.Па еве и тебе посебно.Да не те потсетувам дека пред некој ден кога беше ти отвори тема нешто околу храброста.И мислам дека свати дека уствари не се работи за храброст туку причината е самиот народ македонски кој е разединет ко никој друг.И токму тие реклами би требало да не подразбудат, барем малку да се разбудиме и да сватиме дека ние сме едно.Сеа пак ти велам има успешни реклами има и циркузи.Но како гледам кај нас не секои пола саат туку на секој 5 секунди да ни ги прикажуваат нема ефект.А парите?Парите ако нее Грујо ќе ги троши Зајко,ако не Зајко ќе ги троши Бранко ако не Бранко тогаш Станко и така до недоглед.Клецање ко клецање само мајсторо е различен.марсовче вели од овие спотови ма заболе главата марсовче вели дали овие знаат да прекинат?
Молам ?A марсовче да се преиспита?Треба некаде да ја видиш целта на рекламите.А реклами ко реклами некои се добри а некои се промашување.Верувај дека токму нас ни се најпотребни.Па еве и тебе посебно.Да не те потсетувам дека пред некој ден кога беше ти отвори тема нешто околу храброста.И мислам дека свати дека уствари не се работи за храброст туку причината е самиот народ македонски кој е разединет ко никој друг.И токму тие реклами би требало да не подразбудат, барем малку да се разбудиме и да сватиме дека ние сме едно.Сеа пак ти велам има успешни реклами има и циркузи.Но како гледам кај нас не секои пола саат туку на секој 5 секунди да ни ги прикажуваат нема ефект.А парите?Парите ако нее Грујо ќе ги троши Зајко,ако не Зајко ќе ги троши Бранко ако не Бранко тогаш Станко и така до недоглед.Клецање ко клецање само мајсторо е различен.
реален не самозалажувај себе си ...некој одговарај до сега?За тие над 100 милиони евра залудно (исперени/украдени) потрошени пари, некој во иднина има дебело дебело да одговара.
За тие над 100 милиони евра залудно (исперени/украдени) потрошени пари, некој во иднина има дебело дебело да одговара.
реален не самозалажувај себе си ...некој одговарај до сега?
Не
па ни од сега ,не заборавај дека ова е македонија
а за да потрекне некој кривична постапка и да прогонува некој батка треба храброст и ставање општото добро пред себе си ,а јас не гледам тука некој таков
Што се однесува до изминатите три години, Бучко и Панде Лазаров.реален не самозалажувај себе си ...некој одговарај до сега?
Не
па ни од сега ,не заборавај дека ова е македонија
а за да потрекне некој кривична постапка и да птрогонува некој батка треба храброст и ствање општото добро пред себе си ,а јас не гледам тука некој таков
да се подсетиме