Предлог за мал бизнис?

• Креатор на темата Креатор на темата david_91
  • Време на започнување Време на започнување
zainteresiran sum za otvaranje na pilana a voedno i izrabotka na mebel,investiijata e amerikanska,ama sega mi treba nekoj koj ke mi pomaga,strucno lice koe ke mi kaze se za toa,kade da ja izgradam nabavka na mashini,i site tie propratni raboti,za konsultaciiite ke bide nagraden

Ne se zaebavaj so pilana sledna granka koja ce bide pogodena od finansiska kriza e tokmu proizvodstvo na drva mebel itd ..Razmisli koj ce go kupi toa sto ce go proizvedes vo Skopje mozebi ama ako si vo nekoj drug grad treba da se razmislis dobro ??

zosto mislis deka drvoto kako proizvod ke bide na meta,jas pak mislam deka drvoto vo poslednive dva veka nikogas ne mu padnala cenata,tuku se odela nagore,investitorot e od amerika,kako dobar se pokazal tamu saka i vamu da otvori,licno mu ja pravel kujnata na m.jordan,pa sea se raspituva za tuka

zosto mislis deka drvoto kako proizvod ke bide na meta,jas pak mislam deka drvoto vo poslednive dva veka nikogas ne mu padnala cenata,tuku se odela nagore,investitorot e od amerika,kako dobar se pokazal tamu saka i vamu da otvori,licno mu ja pravel kujnata na m.jordan,pa sea se raspituva za tuka
Ќе имаш една голема пречка..ЈП Македонски шуми......т.е. ако не си нивен.

Абе идеја конкретно неможам да дадам, мои си се и јас некој ден сакам да ги искористам, ама можам да го научам како да стигне до идејата, ама и тоа се плаќа. Кажи му прво нека потроши 10.000евра по семинари, обуки и други начини на образование, па после нека почнува бизнис.

Абе идеја конкретно неможам да дадам, мои си се и јас некој ден сакам да ги искористам, ама можам да го научам како да стигне до идејата, ама и тоа се плаќа. Кажи му прво нека потроши 10.000евра по семинари, обуки и други начини на образование, па после нека почнува бизнис.

ova nikot sam si go odbra ili taka ti dojde... :)

Бизнис се правел со 5000 евра!!!???

...а тоа да не е лихва?:)

Овцо, тој што може да потроши 10 000 Евра по семинари и не му треба идеја за бизнис :smir:.

vo banka samo i na berza

Да баш како што ме тераше еден да ги ставам парите во Макстил пред 2 години скоро.

Тогаш акцијата беше 580-600 денари, па сеа (не знам точно колку е моментално) едвај 100 денари.

СЕГА се купуваат акции бидејќи наскоро ќе рипнат. Ама ајде де најди пари!

Нека се пресели од Македонија во прекуокеанските западни земји.Најсигурна инвестиција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom