- Член од
- 13 септември 2007
- Мислења
- 5.787
- Поени од реакции
- 4.039
ова треба да се пријави кој сака или као вие ќе бирате?Утре, 12:30, Пјаца Либерта, координативен состанок на скопски огранок. Може?
ако е кој сака,да се пријавам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ова треба да се пријави кој сака или као вие ќе бирате?Утре, 12:30, Пјаца Либерта, координативен состанок на скопски огранок. Може?
У недела, исто време (12:30) и исто место (Пјаца Либерта).А да оставиме за у недела кога и Мими ќе може да присуствува?
И ајде, Бети Буп, Псај, Биг Кис и останатите...доаѓајте!
Никој никого не бира, туку секој кој сака да биде дел од акцијава е добредојден.ова треба да се пријави кој сака или као вие ќе бирате?
ако е кој сака,да се пријавам.
Мене апсолутно ми одговара.У недела, исто време (12:30) и исто место (Пјаца Либерта).
Договорено?
И јас сум за покасноИ јас ќе дојдам, недела ми одговара, само нешто покасно не може?
Да не испадне си мењавам мене како што ми одговара, ама и онака малку сме сега за сега, а недела е ден за утепување од спиење, па ако преместиме накај 2, многу од нас ќе дојдат наспани, свежи и спремни за идеи
Ако не може, океј.
А да, и ова е само координативен состанок, значи да не влечкаме пакети, така?![]()
се слагате?
Добредојдена си мУрисе слагаме...и јас па ќе ве дружам,валда не ми бркате..а?
Не.Чим жените одлучиле нека ја платат и сметката на крај.![]()
Немет пробљем.Ќе платиме.само дајте пари виеНе.
Фини сме, па плаќањето секогаш им го препуштаме на мажите. Да не се осетат обесправено![]()