Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неќу пастрмка. Крапче може?Не, риби.
Да бидам попрецизен...пастрмка.
Можно е да се откажиш, само ти треба малце повеќе motivation и determination!
Абе зашто вие непушачите ни се сладите на маките? Секој си има своја зависност. Замислете на пример, значи ова е ептен фиктивно, да го поскапат интернетот, да се плаќа на форумов, алкохолот да го поскапат исто така, чипсовите поскапи.... Се што набројав ако прашаш доктор некој ке ти каже дека не е здраво како и цигарите кои не се здрави. Малце размислете што зборите - се работи за свој избор. Ако сакам да се трујам- ке се трујам и не е во ред вие анти-пушачите да се сладите на тоа.
Како не ни текна бе.Не мораш да банкротираш, едноставно престани да купуваш цигари.
Доволно сме изиритирани и без вас (плус у ПМС).
Се приклучувам кон идеата непушачите да не драпаат мадиња на темава на која и онака не се засегнати. Доволно сме изиритирани и без вас (плус у ПМС).
Каде е сладењето, тоа не го гледам...
Се обидувам да ви помогнам, да ве мотивирам.
Бреј, не сте зависни од хероин, па да не можете да се одвикнете.
ја мислев дека со Вест или Марлборо шмекаш:pos2:Ебате беља...да ти ебам и закони и свее..
Кај забрани за пушачите па одозгора и кревање на цените...
Родеео 75 денарии еејј...па дали сте виее нормалниии...
Сакаат да ме уништат. Па најголем број од моите шмекања се поврзани со цигарите...Пример коа се шмекам со некоја цура...неизбежни се финтите со начинот на кој шмекерски ја држам цигарата...начинот на којшто го испуштам димот...начинот...коа со димот ќе напраам срце и стрелка како поминува низ срцето...Многу финти има со цигари уз шмек...Значи сакаат да ми прекинат многу задоволства...Кафе со цигара...После јадење...цигара...и што е најважно за мене Шмек и цигара...
море да ви се плукнам у антишмек законите...:nenene: