Цигарите поскапуваат повторно

• Креатор на темата Креатор на темата Litajko
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќибрит марихуана од кој можеш да завиткаш 3 цигари - 300 денари.
Тие три цигари можеш да ги тегнеш 3 дена, секој ден по една. За ефектот на марихуаната да не почнувам ич да пишувам, ме фаќа една смеа, што да ви расправам :icon_lol: :pos:

Ajdeeeee , na vremeto pusev Parliament poleka poleka ke zavrsam na Partner meko pakuvanje :vozbud::vozbud::vozbud: ( gi ima be uste tie cigari? :))

најдобро е да си непушач:pipi:
абе треба и уште поскапи да бидат:nesum:

Епа нека му ја мислат пушачите... :pos2:
Му ја мислиме :wink:
На Битпазар има цигари, и евтини са:)
И хрватските цигари не поскапуваат, ќе се префрлиме на Ронхил и слични цигари, ем 20 има во кутија ем ќе бидат иста цена со гранките Родео

абе нека ги посакапат пак....јас не се откажвам...не излегвам по кафичи и ке пушам цигари....и на никој не му давам..:)

Муабетов е дебилен и не го разбирам .. ке влеземе у Европа ако поскапат цигарите или ?

Абе у ПМ више.Ке земам ке садам тутун у двор.Ептен се забегува у некои работи.Се додека се легални цигариве вакви потези се рачунаат ко прљаво играње.Ако не смеам да запалам у кафана или ако ме удрат по џеб готово,се решија сите проблеми и сите ке живееме у една голема идила.Срање у боја.

кој ги шиша бе не се откажувам , има да ги тегнам на велико и на качак ќе се префрлам

Цигарите во Македонија во март идната година ќе поскапат за 35 отсто, објави денеска весникот „Дневник“ повикувајќи се на извори во тутунските комбинати.
Цигарите „вест“ доколку се оствари најавуваното, од сегашните 75 денари ќе поскапат на 101 денар

ајдееее :tapp: е не се здравии...уште колку пати треба да ги покача за да влезиме во ЕУ :kesa:
е такааа...во Прилеп ќе ни го затвора тутунскио комбинат па другиве ќе набацува цени сеа...ама имам решение..нашиве ќе нема кај да го продава и ќе крадам од по дворој тутун и ќе виткам :jaj:

гнаси пичка им матерна.:@:@ Новава 2009 ми мириса на Партнер,ќе смрди ке пуцкат гранчиња ама не се давам :):)

Владата веќе испратила барање за поскапување до производителите со образложение дека е неопходно заради усогласување со стандардите и насоките на Европската Унија.
Кога ќе ни го усогласат животниот стандард со тој на ЕУ, тогаш нека усогласуваат стандард на цигари, мамата нивна.
Кога просечна плата ќе биде 500 евра, нека биде Родејка и 100 денара ако треба. Вака-не дека ќе не откажат од цигари, само ќе не осиромашат индивидуално секој.

Многу глупи тактики спроведуваат за наводното „општо здравје во државава“.
Кој пуши, ќе пуши и 200 да ги направат цигарите.
Знам по себе, нема да јадам на факс, ама ќе купам цигари. И? Што постигнала за моето здравје државата? :icon_lol:

Да зееме да садиме тутун по дома ако не па.

Многу им сака г`зот. Ем сакаат да прават пари од продажба на цигари, ем да не се пуши.
Кога ќе ги забранат во целост цигарите, тогаш нека си зимаат за право да носат глупи закони.

До тогаш, нека не остават на раат да си се труеме ко луѓе.

О божеее :pop:
Што мислат, дека ако ги поскапат цигариве нема да пушиме и нема да си ускратуваме од другите задоволства само за да имаме пари да купиме цигари?? Дека така ќе се подобри здравјето на секој поединец во државава??? И што мислат, дека со вакви глупи закони ќе не` примат во ЕУ?!:zid:

цццццццццццц овие сакаат да ме умрат!:vozbud:

гнаси пичка им матерна.:@:@ Новава 2009 ми мириса на Партнер,ќе смрди ке пуцкат гранчиња ама не се давам :):)
хахаахахах! И мене така ми смрди :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom