Жени со силиконски гради

• Креатор на темата Креатор на темата Mandrak
  • Време на започнување Време на започнување
Силикони за мене

Би се стаила под нож само откако ќе го изродам стадото дечишта и боските ќе ми свиснат до колена. Не би ја менувала големината, баш ми се перфектни :)

Зошто? - Затоа што мразам прслуци ама секакви. Ме режат, ме чешаат, ме боцкаат и ме стегаат. Носам само за на плажа и за на работа и цело време мислам како ќе го соблечам кога ќе стигнам дома.

Нормално дека природното е подобро! Ама ако некоја девојка има стварно мали гради и ако не и се допаѓаат зошто да не си стави силикони..Сепак менувањето на дел од своето тело е недостиг на самодоверба..А тоа е многу голем проблем...

Ова се однесува за девојките:Многу би сакал да ви го слушнам/прочитам мислењето кога ке станете на 30 и кусур години( брчки,целулит,виснати гради.....) многу ми е интересно како ке размислувате тогаш :smir:

А ти мислиш вечно ќе останеш млад??? Што мислиш како ќе изгледаш после 30,35та :) исто како сега? Што сме ние должни да трпиме операции кога вие скоро воопштпо не се замарате со тоа. Стомаци, сало, побелена коса, свисено тело и така натака :pardon:

Никогаш не би вградила силикони, освен кога би имала недај Боже некој голем проблем и комплекс, како на пример: едната да ми е поголема, другата помала и слично. Колкави ми дал Господ, толкави ќе си носам. :)
Впрочем, јас ич не сакам големи гради.

Жени со силиконски гради... Хмм, тоа мора да е некој нов изум....

neznam so da vi kazam,ako vi kazam zosto sum vi kazal,ako ne vi kazam zosto ne sum vi kazal,nikakvata e!!!!!!!pozdrav do site

bravo ece toa go postovam abe prirodnata ubavina e najprivlecna taka?

neznam so da vi kazam,ako vi kazam zosto sum vi kazal,ako ne vi kazam zosto ne sum vi kazal,nikakvata e!!!!!!!pozdrav do site
и јас ќе ти кажам да не кажеш зошто ќе кажеш ама да ми кажеш да кажам дека немам ништо против силикони, сеа сепак природно си е природно ама не се сите надарени со опасни облини

Лично јас немам никаква потреба од силикони :smir: Но ако некоја има мали гради и секојдневно страда од тоа, зошто да не? Само и тука да се има граница....не да бидат некои огромниии.....нормална големина

НОУП.. не сум за силиконски гради.. пошо како прво подобро е природното.. а ако веке немаат гради... па понегогаш привлечно и секси стојат и мали гради.. и како второ пречат при доење ако веке си жена со дете де .. :)

Како сите погоре, го делам мислењето дека природно е поубаво па макар и да е помало :)... само доколку навистина има потреба и ако тоа влијае за девојката да се чувствува подобро, тогаш, зошто да не? :)

pa bit rebalo da stavaat silikoni ako ti se stvarno neophodni. Vo site dr slucai ne gi opravduvam posebno pamela anderson

Пластифицирани жени! ор девојки (сејм шит)
Кога ќе ги пипнеш чкрипат ко пластично шише скопско

Природната убавина на секого му е убава.Несакам жени кои имаат пластични долини и фаци и уште што не,тоа значи не се задоволни од себе па се корегираат.Природно си е природно,така да мислам дека машките се согласуваат со мене.Јас не би ,задоволна сум од себеofofof:

Emma напиша:
Oва со "да се чувствува(м) подобро" ми е омилениот дел. :pos:
Совршено сте си свесни и самите дека чувствувањето убаво во сопствената кожа нема допирна точка со силиконите. Да чувствувам онаква работа у мене, и да прави да сум задоволна со мојот о, толку прекрасен изглед (а да не можам да легнам како што ми се сака, и 24/7 да стои... Стои. :icon_conf)? Мора да е у пм генератор на самоувереност, тоа пластиката.

Разбирам да имаш лузна на лице па да кукаш зашто јас имам а сите други немаат, ама ова никогаш нема да ми стане јасно.
Секоја чест бе. Немам големи гради (да не навлегувам во цифри :icon_lol: ), ама тоа е последното нешто кое ми претставува грижа во животов.

Ај бе не лупај. Проблеми имале. Ќе има проблеми секоја женска глава која служи исклучиво за фризура. + гратис проблем пошто ќе прочита/чуе некој како тебе и ќе се искомплексофрустрира и цел машки род за неа ќе бидат идиоти.
Уствари не сте вие криви.

Тобе. Жени, ставајте силикони, вие другите, сакајте ги многу нив заради истите, и сите среќни и весели, љубов на сите страни.

Колку и да ти звучи бесмислено ама постојат голем број на жени кои поради мали гради имаат тешки психички заболувања, се отргнуваат од околината,стануваат асоцијални и си го запоставуваат и ограничуваат животот, бидејќи токму ради тоа што немаат гради не се чувствуваат како жена. Во западна европа дури и ако се дијагностицира заостанат раст на градите (поделба на 5стадиуми според James Mourilyan Tanner, при што Б5 е потполно и нормално развиена града), се мисли телото после пубертетот го има достигнато својот максимум само градите се останати во стадиум Б3 (градите воопшто не се развиени само делумно брадавицата) или Б4 (брадавицата е потполно развиена и малце подигната), е во овие наведени случаи дури и здравственото осигурување ја покрива операцијата доколку постои горенаведената индикација,процесот на развиток е завршен и пациентката е над 22год(ова варира од клиника до клиника).
Постојат многу медицински индикации за ставање на имплантати и немојте да генерализирате дека сите го прават тоа само од аздис и ради бубачки во главата, бидејќи апсолутно не е така, освен горенаведениот пример постојат уште мал милион други како видлива асиметрија на градите, едната града е во потполн развиток другата останата во стадиум Б1/4 итн итн.
Уште една работа, новата генерација на имплантати се толку подобрени што после успешна операција лаик неможе да ја примети разликата дали се работи за имплантати или природни гради.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom