Жени со силиконски гради

• Креатор на темата Креатор на темата Mandrak
  • Време на започнување Време на започнување
Јас признавам силикони затоа што некој ако стварно не е задоволен од својот изглед зашто цел живот да има комплекси кога може да си се чувствува поубав-а. Не сум за груби силикони и се што е претерано но сепак на тие стварно што им треба сум ЗА

Ги сакам жените такви какви што се. Секаква надградба на било што кај жената (ставање вештачки работи) иде во минус.

Природно си е природно,мене многу ми се допаѓаат помали цицки многу поубаво ми изгледа баш како манекенка и плус и облеката поубаво стои.

Силиконски гради, да, но само кај жени на кои им се навистина потребни, значи ако природните гради им се премногу мали, ако не одговараат на нивната конституција.
Ама, силикони да стави некоја кој и без тоа си има гради со нормална големина, а сака нешто екстравагантно само онака, чисто за промена или незнам за да докаже дека има длабок џеб и и се може. Неее. Никако.
Природното си е најубаво и фала му на Господ што ни го дал

абе какви силикони шо ви е вас?... златно тело (си ласкам) :pos2:ми дал Господ, т.е. мама и тато :) ја силикони ке стаам - NEVER!!!

No way be.... Prirodno si e prirodno... kakvi silikoni.... nema shansi, nikogash ne bi stavila jas ;)

ma prirodno si e prirodno!! PA DA MI PLATAT NE BI STAVILA!!! eve na pr. vo italija na site maturantki (neznam vo koj grad i koje skolo) po polozuvanjeto im davaat besplatno vgraduvanje??? pazzi buuuuddddddddddaaaaaaallllllllliiiiiiiii
no sepak sekoj ima pravo da si stava sto saka na sebe....toa e isto ko da te prashaat dali bi prael plasticna operacija...toa e se diskutabilno???[:toe:

па ја лично не би ставал силиконски гради....пффффффф:pos2:

него битно е што секоја пластична или било каква друга операција од таков вид е неприродно и несвојствено за телото +тоа не се надевајте дека со една операција вие другата ден ќе имате најубави гради,бидејќи после тоа следат усте многу периоди на отекување на ткивото и сл....и да додадам дека после тоа следуваат и корекциите кои повторно се изведуваат во операциона сала.....така да за тие сто имаат душа и што би го направиле ова со цел да го зголемат задоволството на "гледачите" слободно нека повелат !!!:toe::smir:

Ова се однесува за девојките:Многу би сакал да ви го слушнам/прочитам мислењето кога ке станете на 30 и кусур години( брчки,целулит,виснати гради.....) многу ми е интересно како ке размислувате тогаш :smir:

Ова се однесува за девојките:Многу би сакал да ви го слушнам/прочитам мислењето кога ке станете на 30 и кусур години( брчки,целулит,виснати гради.....) многу ми е интересно како ке размислувате тогаш :smir:

А кога немало операции,како живееле тие на 30 години(со целуит,брчки...)?
Староста со себе ги носи и тие работи...

Инаку за силиконите.Јас не би.Никогаш.Не знам многу глупава работа ми е тоа,али ако некој сака да биде задоволен со тоа,нека си ги троши парите на глупости.(според мене)

Немора силикони да ставате,не е финтата со пари!Имате и друг начин,со тоалетна хартија.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

п.с.Кој го знае вицот,ќе сфати што е работата,кој не го знае слободно може да го дознае хаха

И што да прават тие што имаат по 30 години?
За жалење кутрите, а наполнат 30, 30 и кусур, и за фрлање се, веќе не изггледаат убаво. Абе ај. Има жени и на 50 што изгледаат феноменално, зашто си се чуваат, негуваат и грижат за себе. Без пластични операции.

На темава уште еднаш, не би ставала силикони. Никогаш. :pipi:

И што да прават тие што имаат по 30 години?
За жалење кутрите, а наполнат 30, 30 и кусур, и за фрлање се, веќе не изггледаат убаво. Абе ај. Има жени и на 50 што изгледаат феноменално, зашто си се чуваат, негуваат и грижат за себе. Без пластични операции.

На темава уште еднаш, не би ставала силикони. Никогаш. :pipi:

Многу нормално.Не мора да одиш на операција за да изгледаш здраво и убаво.

Немора силикони да ставате,не е финтата со пари!Имате и друг начин,со тоалетна хартија.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

п.с.Кој го знае вицот,ќе сфати што е работата,кој не го знае слободно може да го дознае хаха
Не ме мрзеше,па го напишав вицот хаха

Зборат двајца другари:
1-Абе жена ми сака да праи пластична операција за зголемување на цицките.
2-Е добро де,си платиш 300 евра и мирна глава!
1-Еееее.....знам и јас со 300 евра,финтата е бесплатно.
2-Како бе бесплатно,не зезај?!
1-И она вака ми викаше,и реков со тоалетна хартија.Секој ден ќе си трие тоалетна хартија меѓу цицки,некогаш и 2/3 пати на ден и ќе и пораснат цицките!
2-Абе не зезај,не е можно!
1-И она така ми викаше.На крај ја убедив и ме праша:Е добро,за колку време ќе ми пораснат цицките ако ги тријам секој ден со тоалетна хартија? Јас и реков:Па не знам,за колку време ти порасна толкав гзот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom