[/B]Аман бре и оваа ли сезона откажувања.Не сериозна работа дааа.Абе треба како кога се отвара кладилница.Ставаш например 100000 евра у банка како гаранција дека не можиш да се откажиш.И тиа се твои но чежат како залог дека нема да се откажиш.На крај на сезона си зимаш камата и ако сакаш си ја продолжуваш за наредната.Идејата можеби е луда но така мислам дека ќе добиеме сериозна лига и можеби ќе имаме малку прволигаши но барем ќе бидат вистински и амбициозни.А вака на почетокот му текнало да игра па после се пишманил и после никој не ја сваќа нашата лига сериозно е нема да ја сваќа
И нема потреба од грижа пошто ако му земат на овче поле два бода ќе му земат на сите
A znaes li Atanase sto e najloso od ova,sto na site ke im odzemat po 1 pobeda,zatoa sto imaat izigrano po edna utakmica so POP Sport,a samo Ovce Pole i nz uste edna ekipa ke im odzemat po 2 zatoa sto izigraa 2 utakmici so POP Sport JBG,a drugo,sega sleduvaat 3 teski natprevari...so Pelister vo sreda doma,so Feni vo sabota doma i so AMAK SP vo sreda/ili sabota vo gosti![]()
Да ама кога ќе дојде друг тим да игра со поп спорт автоматски тие ќе бидат слободни што значи без шанса за два сигурни бодови.Ме разбираш?Нема потреба од грижа...