[/B]Аман бре и оваа ли сезона откажувања.Не сериозна работа дааа.Абе треба како кога се отвара кладилница.Ставаш например 100000 евра у банка како гаранција дека не можиш да се откажиш.И тиа се твои но чежат како залог дека нема да се откажиш.На крај на сезона си зимаш камата и ако сакаш си ја продолжуваш за наредната.Идејата можеби е луда но така мислам дека ќе добиеме сериозна лига и можеби ќе имаме малку прволигаши но барем ќе бидат вистински и амбициозни.А вака на почетокот му текнало да игра па после се пишманил и после никој не ја сваќа нашата лига сериозно е нема да ја сваќа
И нема потреба од грижа пошто ако му земат на овче поле два бода ќе му земат на сите
Да ама кога ќе дојде друг тим да игра со поп спорт автоматски тие ќе бидат слободни што значи без шанса за два сигурни бодови.Ме разбираш?Нема потреба од грижа...A znaes li Atanase sto e najloso od ova,sto na site ke im odzemat po 1 pobeda,zatoa sto imaat izigrano po edna utakmica so POP Sport,a samo Ovce Pole i nz uste edna ekipa ke im odzemat po 2 zatoa sto izigraa 2 utakmici so POP Sport JBG,a drugo,sega sleduvaat 3 teski natprevari...so Pelister vo sreda doma,so Feni vo sabota doma i so AMAK SP vo sreda/ili sabota vo gosti