Пијан(а) си? Изнапишувај се тука за да ти се смееме! :)

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
МаРиНа`Ох напиша:
еј, нов јазик измислен од дајдо: пијано-македонски :):)

koa kje se nacukam i jas go razbiram i koristam jazikov :kez: :kez:

хахаха и јас :)

него дајдо, то ми е секојдневие овде :)) велкам ту д клаб

Кој јазик...ја дрво сам па не го разбирам дај разјаснете подетално.... :)

Се чуствувам осамено..во овие доцни часови....зашто нема кој да ми го гледа сеирот :):):)

mnogu e tapa koa nikoj ne ti obrnua vnimanie :)))))

i ostani high do kraj :)))) pozsdrav se chitame

знам дека сум пијан кога се оклу мене врти лево десно а јас стојам право(се зезам секогаш стојам право иако сум пијан)
Знам дека сум бил пијан кога се будам и не сум кај мене на двоседот туку во нечив кревет и тоа скроз гол а до мене спие некоја девојка што првпат ја гледам!
Знам дека сум пијан по тоа што сум многу црвен во образите и чисто ми се гледа а очите ми светат како да сум снемал бензин....
Итд...

Па ми се сечат нозе, гушкам, имам изливи на љубов, гајле ми е што правам....не размислувам, праам глупости и некогаш следниот ден се каам...топло ми е....не мислам дали ми е добра косатане ја припазувам ни облеката, и затоа кога одмапред е планирано пиењето не облекувам сукњичка:pipi:!
После што правам друго:lud: а да, малце поише се дерам, не се движам ко нормална, очите ми се на пола копје......а да и ке заборавев....ми се мува многу во тие моменти:kez:

ЃАВОЛЧЕ напиша:
Па ми се сечат нозе, гушкам, имам изливи на љубов, гајле ми е што правам....не размислувам, праам глупости и некогаш следниот ден се каам...топло ми е....не мислам дали ми е добра косатане ја припазувам ни облеката, и затоа кога одмапред е планирано пиењето не облекувам сукњичка:pipi:!
После што правам друго:lud: а да, малце поише се дерам, не се движам ко нормална, очите ми се на пола копје......а да и ке заборавев....ми се мува многу во тие моменти:kez:
еј да и јас сум таков!!! сакаш да одиме некаде во петок да се напиеме по нешо? :pos::pos::pos:

Нешто што највеќе ме нервира кога пијам е што у секунда ми светнуваат очите..остај тоа..знаци дека сум пијана
*обавезно пијам се што ќе ми дое при рака
*не можам да се искажам..ми се плетка јазик..спора сум..се губам
*слушам секакви муабети макар и да не можам да ги поднесам тие шо ми зборат
*се смеам
па тоа е отприлика
Аааа имаше некој спомнато и ја се согласувам...имам контрола врз себе...сум поопуштена ама знам што праам и следниот ден не се вадам на тоа дека сум била пијана...само си кажувам дека ми попушта контролата а тоа што го правам е свесно(макар било и глупо)...и то:kez:

:bravo:Ја не знам како ги погаѓате копчињата на тастатурата кога сте пијани:pos2:

pijan (a) si pisi da ti se iznasmeeme?? a ima nekoj pisuvano tuka dodeka e pijan (a) ili samo kako znaes deka si pijan ?? bi bilo interesno da se vidi jas imam pisuvano pijan na forumov no sekogash neznam zaso idam na nekoj debati i zaglavenio obasnuvanja

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom