Тренутак истине - квиз на Нова

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
баш другарка ми ми збореше денес за квизов, 500 примери ми изнакажа.. инаку сум личност која воопшто скоро ич не гледа телевизија последниве 2 години и покрај тоа што телевизорот со 70 канали ми е во соба решив да го ѕирнам квизов. По видеата што ги изгледав сега и по тоа што ми кажаа што како функционира мислам дека дефинитивно стварно само луге на кои навистина им се потребни пари се пријавуваат на нешто вакво или онакви кои немаат веке што да изгубат. Лично за ниедна сума на светот не би го изложила својот приватен живот во детали пред цела држава (да не зборам балканот) остај тоа не само својот живот туку и животите на луѓето што се дел од мојот живот, покрај фактот што ризикувам да ги изгубам ја изложувам нивната приватност пред светот.. дефинитивно не, освен ако е живот и смрт ситуација а немам друг начин да стигнам до пари:toe:

Кај е детекторот бе, зошто не го даваат да се гледа...

Неможеш да го видеш зошто не постои.
На детектор ги испитуваат пред емисијата ,им поставуваат многу прашања и врз основа на тоа формираат листа на прашања за емисијата и пресудуваат дали лажат или не.

Далеку од тренутак истине е емисијата,ама ај нека оговараат луѓето и така дојде време каде што се има таква потреба да се кажува се јавно.

A me interesira kako kako gi smisluvaat prasanjata so koi sto direktno im navleguvaat vo privatniot zivot :S Dali prethodno mora tie da kazat nesto ili kako pojma neam
Interesno e.. da gledas i da fakas seir :) ama vo sekoj slucaj GLUPO!
Ama za pari covek pravi seee

A me interesira kako kako gi smisluvaat prasanjata so koi sto direktno im navleguvaat vo privatniot zivot :S Dali prethodno mora tie da kazat nesto ili kako pojma neam
Interesno e.. da gledas i da fakas seir :) ama vo sekoj slucaj GLUPO!
Ama za pari covek pravi seee
Составувањето на прашања со кои би те компромитирал не е воопшто тешко, од кога ќе ти ги видат реакциите на подготвителниот дел по однос на некои детали кои ги забележале поставувајќи ти некои безврска прашања.

Ако иде тука квизов, мислам дека најсоодветна водителка би била Шекеринска :)
Оваа Хрваткава, иста е ко неа.

Па се е до тоа како ке одговориш на полиграфското тестирање, одговорот се основа и на говорот на телото на натпреварувачот, добро си кажа еден имав трема па можда затоа не е вистина ( а он е убеден дека е вистина) Затоа и не е кој знае што квизов, повеќе е како некој вид шоу.

мене не ми е баш веродостојно, сношти гледав нешто од квизов и глупо е то шо немат полиграф додека се на емисија...

а дали истите прашања им ги поставуваат пред емисија...

ако е така незнам зошто глумат чудни реакции натпреварувачиве...

незнам, целокупно ми е чуден концептов

заебана работа е квизот
јаки прашања поставуваат

Интересно е шоуто, лесна заработувачка, али понекогаш едноставно се тооолку незгодни прашања и што е најзезнато не се однесуваат на вас лично. Еве ви пример од последнат емисија ...

Прашањето : Дали вашата бивша женска остана бремена од вас ?

Е сеа најверојатно таа воопшто му немала кажано на дечкото, кој беше во емисијата, за нејзината бременост, ако воопшто ја имало, така да дечкото беше некако збунет, али уверен дека дете од неа.

Тој одговори - НЕ. И погодете, одговорот излезе дека е Лажен и ги загуби сите пари.

Е сеа, ако одговореше ДА, ја мислам дека тој пак ќе останеше без пари, пошто тој е доста сигурен дека нема дете од неа, поточно свесен е на тоа.

А од друга страна има кај него мал сомнеж за тоа дете и затоа одговорот испадна лажен. Така да кога ќе ја увидеш ситуацијата, гледаш дека има прашања на кои не можеш да дадеш сосема точен одговор и секако си зезнат.

Btw водителката мнооооооооогу ме нервира, не можам да ја сварам ... :nesum:

Мене водителката ми е најбоља, жив пример како треба да изгледаат нашиве бедни водителки :smir:

Хрватите РУЛЗ:smir:

Предобар квиз,најинтересна емисија ми беше негде пред 2 недели кога беше еден маж а жена му во публика си слуша како ја варал и ги "злостављал" децата:pos2:

Гледам кога ке го фатам....и серизно не се нормални...ама интересно ми е многу да гледам.:pipi:

Абе ваму само луди се пројавуваат или си ептен у криза за пари:toe:Иначе интересно е!:tv:

Ајде да се обложиме дека од следната сезона квизов ќе дојде кај нас,ама секако дека не под лиценца туку на диво(како и се друго што увезуваме),ќе го води Лила која ќе се тркала на секој даден одговор а ќе го наречат "Вистина или предизвик":pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom