Тренутак истине - квиз на Нова

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
Баш вчера го гледав квизов и онака интересно е, не е лошо, само што мене малце ми изгледа како луѓето што се појавуваат се малку очајни за пари па немаат како на друг начин. Али ако они сакаат не е проблем, уште поинтересно :tv:

go gledam toj kviz.a nikogas ne bi se prijavila.aj kasete koj ima srce da se prijavi vo toj kviz ostavam na vas:toe:

Доста интересно :)
А дали би се пријавила, можеби :) зависи од ситуација... Онака чисто за заебанција и смеење :)

уф јако срање е квизов! го гледам кога ќе го фатам...а и би се пријавил што да не:helou:

овај квизот е the shit.... :pos2:
озбилно... фаца е вкрај
би се пријавил зш да не... ке станам популарен... хахаха :pos2:

..супер е...али ипак..зарад паре да идем..и фактички и најмрачни тајне да излеза на видела и тоа не цела Хрватска..туку пола балкан да знае..НЕ фала! а ваке да гледам и да се смеем..да...супер е...

Јас за жива глава не би се пријавил на квизов. Какви прашања поставуваат, не се нормални. И да признаеме секој си има огромни тајни што не мора некој да ги знае, а не па пред цела држава и пошироко да зборам. Кoлку сакаат нека ми дадат, не се јавувам. :)

site se ludi tie sto idat na kwizov znam deka globalna kriza zafati ali takwi tajni da priznawam na satelitska i kablowska televizija nikako

Можеш да лажеш да сушиш на квизов.. Само доволно да си самоуверен..
Ако ко што викате даваат прашања на почетокот.. Лажи уште тогаш.. Што сакаш да скриеш скриј на време и енд оф дискашн.. Онака го иам глеано и некој прашања колку и да се незгодни ко од топ ако испукаш одговор пали па шо сака нека има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom