DOWNUNDER!

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
StormAngel напиша:
Лу, предложи точно време за да се соберете како што треба.
А не вака еден по еден да ти идат. Боље ќе е ако сте поорганизирани.

како кажав...од 8 отварам капија там....па вие договорите се за кога ви одговара.......:) :)

аирлија да е, да стигниш до поголем синџир од хад Рок :)

ако некоаш пропаднам ко техно диџеј, поарен шанкер од мене ни Томе Крузовски не беше во коктели и подморници...

или соништа

нешо такво, матно беше... :wink:

пи ес:

многу апанзас бе, види го ти него, држеше во тајност толку време

него, колкав / ова она?

има место за свирки?

Lu-kafecopy_2.jpg

Мислам дека е се јасно. Се наоѓа одма до кафаната цепелин која ме мрзеше да ја ставам на мапата. На приземје е, не е на кат. Тука се и берберите, ама и нив ме мрзеше на мапа да ги ставам. Имате голем паркинг на кој се влегува ако свртите десно на семафорите после бисер (од лисиче накај центар), па продолжувате ко што иде паркингот и тука на првата кривинка за лево....е тука одма ви е.

Serdarot напиша:
него, колкав / ова она?

има место за свирки?

не е многу големо ама така сакав нешто...свирки може ама само трио или со пејачка со бесжичен......:pos: :pos:

i jas bi sakal petok da sum tamu, ama ne e vozmozno :(

иначе... ако убо сватив, сабајле НЕМА да е отворено во петок :)

Лу: да ми игра чучек на стол певаљката, безжичен ќе најдиме за таква пригода

само, телефон или микрофон?

Кој датум и време е отворањето???
А у петок од 8 собиранка а??

kako be si gi zaborail "shishko" i kompanija...tie se tuka od pred isus(t.e. od praenjeto na trgovskiot vo 1984 prviot dukjan vo centarot)
inace ako vi e frka za naogjanje,samo vlezu u taxi i kazi tonfulj aerodrom.nema taxi sto ne go znae
ajt:)
Dimitarc напиша:
Lu-kafecopy_2.jpg

Мислам дека е се јасно. Се наоѓа одма до кафаната цепелин која ме мрзеше да ја ставам на мапата. На приземје е, не е на кат. Тука се и берберите, ама и нив ме мрзеше на мапа да ги ставам. Имате голем паркинг на кој се влегува ако свртите десно на семафорите после бисер (од лисиче накај центар), па продолжувате ко што иде паркингот и тука на првата кривинка за лево....е тука одма ви е.

Ајде бе, пишувајте кој може, сака и ќе дојде!

А бе Лу, како најде баш во петок да го ебам! Патувам!

Ај ќе ти дојдам понеделник, ама ќе се чуеме за и ти да бидеш таму!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom