DOWNUNDER!

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
честито Лујчо :) мора да се посети кафичот, посебно ради музиката, респект за музиката :) башка и у комшии е :)

Димитар, дај бе преку google earth покажи, што се мачиш со цртани слики :)

Честито за локалот,нека се множат рок местата во Градов,доста беше од медиокритетизам и помодарство.Блиску сум,ќе поминам,ако е отворено..

Немам гугл ерт. Ти ке доаѓаш?

LouWeed напиша:
Луѓе, чујте и почујте.
Во аеродром (бившиот локал тонфуљ) во петок ќе има неофицијална кајгана собиранка, односно сите кајганџии се поканети на отварањето на мојот кафич
DOWNUNDER!!!

Дојдете, убава атмосвера, згодни келнерки и добра музика.......
Уиииииииииииииииииииииииииииии!

Ваљда доаѓам! Него, кажи - планираш ли во скоро време и „плесачици” да воведеш? :wink:

Како и да е, ЧЕСТИТО!
ТИ ПОСАКУВАМ УСПЕХ И БЕРИЌЕТНА ГОДИНА!

Темава ја поставувам како Sticky, односно важна тема.

chestito i od mene lou sea samo sho vidof ne sum bil lohiran cel den mnogu pari da napravish i normalno mnogu prijatni momenti tamu koga ke se vratam sigurno ke go postetam

Би требало да е тука.. :raz:.. и ќе дојдам! (=

downunder4kb.jpg

Честито Лу, ај, кога ќе бидам натака, накај МК, ако сеуште го имаш, обавезно че се решам од пијање.

Da, overdrajv tamo e kaficot. Se gledame tamo, jas ke kasnam na teatar sum u petok. Lu, pisi pp za muzikata

Честито Лу!
Секако дека ќе поминеме утре, а ако ми се свиѓа местото ќе поминувам почесто:pos:

обавезно ке дојдам, од сликата сега ми е појасно кај е, позади зградата идам на бербер :)

па ние цело време ги збориме нив. Со сликите од старо скопје гоце делчев и слично.

pa ja utnafte rabotata:)
kaj sto e pointerot na slikava...tamu e kafana "seko" old skul ziva svirka 3 pati u nedelata:)
od tamu ides N/E pa vrtis na kjoshot desno:)
ih sho mi e uba zgradata:)
u je
P.Overdrive напиша:
Би требало да е тука.. :raz:.. и ќе дојдам! (=

downunder4kb.jpg

Епа ај честито и од мене за кафичот и ќе гледам дојдам па ако е добро ќе зачестат посетувањата:wink:

lans напиша:
pa ja utnafte rabotata:)
kaj sto e pointerot na slikava...tamu e kafana "seko" old skul ziva svirka 3 pati u nedelata:)
od tamu ides N/E pa vrtis na kjoshot desno:)
ih sho mi e uba zgradata:)
u je

фак ит.. уште не сум бил таму да видам.. важно таа е зградата :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom