DOWNUNDER!

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
LouWeed напиша:
za silvester e izdaden lokalot na edni momci........ama slusnav 80%bile zenski .........:) :) :)
:pos::pos::pos:
И ние така кажувавне ко баравне локал за Силвестер... на крајо едвај 40% се збираја....:pos::pos::pos:
Немој да ме сватиш погрешно, тешки нека има толку, а ако има...:wink:

Vlad II Draculea напиша:
:pos::pos::pos:
И ние така кажувавне ко баравне локал за Силвестер... на крајо едвај 40% се збираја....:pos::pos::pos:
Немој да ме сватиш погрешно, тешки нека има толку, а ако има...:wink:

e da.....ama bile nekoja ekpia,bla,bla.......neznam so, rakometarki ako se ufufufufuf........:) :)

Одбојкарки треба да ти најдеме! Тие се 100 пати подобри! Само кај да најдеме одбојкарки...може некој?

Ако најде да ме учиш мене како и што има до кафичот на лу! Јас тамо ке пијам од сега, двапати дур да паднам, дома сум....така лу?

Знам.. зато така ти реков... ако не, прочитав кај живејш... .
Терај маткај...

Убаво да си помините кај Лоу... ѕа одбојкарки.. ааахммм.. ја не знам.. али со му фали на ракометарките бе.. ајде таму.. па и мана најдовте.. ебаве..

абе, некако не сум јас по спортистки, ако фатат да ме тепаат сум наебал. Јас сум за нежни и слатки девојчиња....такви какви ке се собираат во даунандер

Dimitarc напиша:
абе, некако не сум јас по спортистки, ако фатат да ме тепаат сум наебал. Јас сум за нежни и слатки девојчиња....такви какви ке се собираат во даунандер
Знаши јас пред очи да не ти излезам...пошто че бегаш со 100км на сат.. Абе маж си или шо си.. најубо е спортиска... кондиционо подготвена.:wink: плус имаат забрани за излегувајне навечер... најдобра шемачица..ехеххе.. немој да пребираш... :wink:..ушче си мал..

Ти женско си, и уште ракомет тренираш, а?

Еј лу, ти кажав дека ке те замарам со 2 минутен говор кога ќе дојдам?

Dimitarc напиша:
Ти женско си, и уште ракомет тренираш, а?

Еј лу, ти кажав дека ке те замарам со 2 минутен говор кога ќе дојдам?

Кажи кога ќе биде, такво нешто не се пропушта :baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom