DOWNUNDER!

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
Јас редовно кога ке сум подцврцнат им се пуштам на келнерките. Со сите келнерки се знам по градов. Презирам келнери!

Ајде аирлија работа.. па да наминеме деновиве, а? (=
Кај е поточно? Според ДимитарЦ, му доаѓа тоа негде во Скопјанка? Не за друго, тука сум во близина (=

Не бе, стариот трговски е тој одма карши бисер, преку булевар

P.Overdrive напиша:
Ајде аирлија работа.. па да наминеме деновиве, а? (=
Кај е поточно? Според ДимитарЦ, му доаѓа тоа негде во Скопјанка? Не за друго, тука сум во близина (=

благодарам...и овердрајв ми беше така у глаа за име.....па ќе бевме имењаци........:pos: :pos: :wink:
помини.....

Aj nazdrajve, cestito neka ti e Lou, da ti se mnozat, prsten da naprais niz cela evropa. Ke vidam dali ke moze da dojdam trebase da si odam vo petok, ama ako ne e vo petok, naredniot ke bide sigurno ;)

LouWeed напиша:
благодарам...и овердрајв ми беше така у глаа за име.....па ќе бевме имењаци........:pos: :pos: :wink:
помини.....

Ќе беше интересно :pos:
Фала, и ќе :wink:

lu_3.jpg

еве ви детална мапа

ВВ значи блок бастер
тедико значи тедико
бисер значи бисер
даунандер значи кафичот на лу

а, да на приземје е, не е на горниот кат. Тоа би му дошло дека е под библиотеката

Dimitarc напиша:
еве ви детална мапа

ВВ значи блок бастер
тедико значи тедико
бисер значи бисер
даунандер значи кафичот на лу

Се забележуваат твоите артистички способности друже..
Шала, шала :baeh:

Фала за објаснувањето.. :wink:
Ќе наминам петок, после школо, негде околу 13-14ч..

Е а утре ацид да напрај некое сликче, и да иди на насловна??? АКо се сложи мистичен нормално.... Нешто као шо ти ја знам.. (во народот познато како реклама)

Лу, предложи точно време за да се соберете како што треба.
А не вака еден по еден да ти идат. Боље ќе е ако сте поорганизирани.

Vlad II Draculea напиша:
Е а утре ацид да напрај некое сликче, и да иди на насловна??? АКо се сложи мистичен нормално.... Нешто као шо ти ја знам.. (во народот познато како реклама)

:pos:
Тоа може и Лу да го направи па да постира.

LouWeed напиша:
ехмммммм....глеаш забораив да пишам дек вечера од 8....ќе биде отворено петок...иначе јасно од 9-24 час

Ахам.. епа вечерта тогаш.. ако има собирање - супер, ако не - помали се шансите дека ќе дојдам :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom