DOWNUNDER!

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ќе доам ама да ветите дека ќе се однесувате добро. Многу сензитивно детенце сум. Бидете нежни.

Се одзивам на "Бада", или на "Бесплатно Пиво!"...

Ај некој што има слики направено во овој кафич нека ми ги прати (со подобра резолуција) за да ги пуштиме вечер на бимот. Али тоа во наредниве 20 минути важи.

Срам да ви е на сите кои рековте дека ќе дојдете и не дојдовте. Сте пропуштиле одлична забава, баш ко што треба. Со многу пиење и многу играње и зезање. Исто така срам да ви е на сите кои се мислевте дали да дојдете или не и одлучивте да не дојдете. Поздрав.

Пиши кои се тие пеери и пеерки шо рекле а не дошле? :)

Лудница беше,отидоа неколку кригли јабана,али јебига

газда се најдобро. Извини што морав така ептен на брзина да се поздравам.

Sussaro напиша:
газда се најдобро. Извини што морав така ептен на брзина да се поздравам.

Па дури ни горе не дојде да се поздравиш асално,ај нема врска.
Лу се најдобро каде и да одиш,што и да правиш!!!

Ауу, сеа станав од спиење. Синоќа беше лудница. Се искршија многу кригли. Скршив ја една чукајќи се со Бати и рачката ми остана у рака, и цело пиво на земја (на Лу не му беше до пивото што се истури или пак криглата што се скрши, туку највеќе му беше криво за плочките, флеки ќе останат :pos: ). И после тоа сите почнаа да ме емитираат сакајќи и они да скршат некоја кригла но не успеаа.
Лу убао рече: „не значи дека сеа го затварам кафичот и треба се да искршиме”. Што значи повеќе пиво се истури отколку што се испи.
Ај има фотки ќе ѕирнете.

немаше смисла, му се испокршија криглите на Лу, водка одма да ги купиш, ти највеќе искрши :)

ja mnogu extra si pominav samo sto site rano siispootidoa....lele sakam pak zurkaaaaaaaaaa

Екстра беше се,поготово ми се допадна изборот на музиката,но како шо рече вампирчето сите рано си отидоа тоа беше лошо

mRnO напиша:
Екстра беше се,поготово ми се допадна изборот на музиката,но како шо рече вампирчето сите рано си отидоа тоа беше лошо
Pa trebase da sedime...site se razbegaa u coloseum ili na drugi mesta :(

Да да, требаше да се седи до раните мугри :) за последен пат во Downunder. Но сите почнаа околу 12 и пол да тераат на кај град, парк, колосеум.

vodkamixx напиша:
Ауу, сеа станав од спиење. Синоќа беше лудница. Се искршија многу кригли. Скршив ја една чукајќи се со Бати и рачката ми остана у рака, и цело пиво на земја (на Лу не му беше до пивото што се истури или пак криглата што се скрши, туку највеќе му беше криво за плочките, флеки ќе останат :pos: ). И после тоа сите почнаа да ме емитираат сакајќи и они да скршат некоја кригла но не успеаа.
Лу убао рече: „не значи дека сеа го затварам кафичот и треба се да искршиме”. Што значи повеќе пиво се истури отколку што се испи.
Ај има фотки ќе ѕирнете.

Не лажи бе мене прв ми се искрши надвор криглата коа се испосеков!!!:pos2:
И после сите почнаа по мене:pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom