Кодоши, подлизговци, дудлачи...

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување
>Моите колеги на факс се поуспешни од мене бидејќи на предавање седат напред и му лижат гз на професорот.
Има чаре. Седи назад како мене и ремети ги тие од напред :) После ти че бидиш поуспешен од нив без лижење со контра.
Како што кажа Гранд ги има секаде па исклучок не се и кај мене. Пример професорот објавил книга, тие уште ја немаат допрено со рака, тој им ја подава а овие фрчат со пофалби од стилот ,, Многу е уба книгава професоре".
Едно време ме мразеа оти в очи им плескав и сеуште им плескам се', но за некое чудо ,,се спријателија" и почнаа да ми прават муабет. Терајте си филмот и ич к.. да не ве боли.

Oд толку многу газолижење/asslicking и од толку многу газолижачи/asslickers особено по државните институции како влада, собрание, министерства, универзитети, училишта, болници, судови, полиција, армија... воопшто и не е потребно да се набавува тоалетна хартија во овие установи !
:гомце:
--- надополнето: 24 септември 2012 во 20:26 ---
>Моите колеги на факс се поуспешни од мене бидејќи на предавање седат напред и му лижат гз на професорот.

Прашај ги дали им е вкусно тоа што го лижат ............. :pos::pos::pos: шајзен :гомце:

Сега сфаќам како си се обезбедил за 3-4 генерации.

За твоја несреќа,вака сум се одбезбедил.
1.Пуштаат тендер,имам крт кој ми ј кажува највисоката и најниска понудена цена.
2.Давам 2-3%пониска цена од најниската,го добивам тендерот,а на кртот му давам 5-10%во зависност од сумата на тендерот

Некоја плавуша купила нова кола. Другарка и ја прашува -Како ја зема колава? На лизинг? А плавушава на тоа и одговара - Не, на пушинг ! ... Така да другарче многу си старомоден, ова газолижењево по се изгледа е old school, денес народецов ако треба и гзот ке го натрти.

многу си глуп. Си кажа самиот подоле.
Е да бееееее.Фала на комплиментот!
--- надополнето: 24 септември 2012 во 20:39 ---
Дудлачи , шпиуни (зашто темава не е у ЧДА па да си кажам од се срце за ваквитее се што ми лежи ):mad:
Луѓе без гордост и чест
Луѓето со чест и гордост,гледаат како луѓето со чест,гордост и уживање ги трошат парите

Е да бееееее.Фала на комплиментот!
--- надополнето: 24 септември 2012 во 20:39 ---

Луѓето со чест и гордост,гледаат како луѓето со чест,гордост и уживање ги трошат парите
Не е се у парите , тој што ги нема мисли дека е убаво да се лижее....
Сум сретнал многу такви во животот , и знаеш како завршуваат секогаш ?

Не е се у парите , тој што ги нема мисли дека е убаво да се лижее....
Сум сретнал многу такви во животот , и знаеш како завршуваат секогаш ?
:pos::pos::pos:

Што е смешно тука , според тебе треба да јадеш Г. по секоја цена за да уживаш у парите :facepalm:
Кој спомна :гомце::гомце::гомце:,а и онака сите само јадат :гомце::гомце::гомце: ама за џабе
Ај живеј/уживај без пари.
Без пари не моеш ни да се ожениш

Некоја плавуша купила нова кола. Другарка и ја прашува -Како ја зема колава? На лизинг? А плавушава на тоа и одговара - Не, на пушинг ! ... Така да другарче многу си старомоден, ова газолижењево по се изгледа е old school, денес народецов ако треба и гзот ке го натрти.

Друже ............ не си арен ти .......... :eek::D
Не на лизинг, туку на пушинг .................. :pos:

Кој спомна :гомце::гомце::гомце:,а и онака сите само јадат :гомце::гомце::гомце: ама за џабе
Има дечко и друг начин како да имаш пари , со труд и знаење се се постигнува денеска се бара квалитетот

Рече ти и собра спонзоруша дома.

Верзија 2:Рече ти и му се тупна дома на некој богаташ.

Не е се во парите,не сме сите тука богаташи па секој си ужива во животот на свој начин.

Онтопик

Секогаш имало и ќе има такви,светот е денес таков и никогаш нема да се смени.

Realno bivšive komunistički državi so napumpana javna administracija se raj za gzoližačite. Makedonija e sigurno megu top 5 gzoližački nirvani.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom