Филмови од кои сте очекувале многу, а ве разочарале

Fast & Furious: Tokyo Drift
едноставно филмов џабе го глеав

Blindness-многу очекував ама на крај многу глуп испадна шо знам ногу ми беше глуп филмот некако немаше динамика или па на мене ми се многу спиеше нешто има.:smir:

Индијана Џонс 4..
Незнам дали е до мене ама од новиве филмови ептен ептен ретко да ми се присвига нешто .,стварно незнам што е работава..

Обично е така, кога очекуваш многу од филм добиваш разочарување... затоа обично и покрај позитивните критики се трудам да не се загревам многу за филм...

Од оние што ме разочарале максимално сега ми текнува на There Will Be Blood (2007), филм кој беше најавуван како ремек дело, влезе во трката за Оскар за најдобар филм итн... Би му дал 0 да има таква опција на ИМДБ, ќе рикнев од досада, во филмот ништо не се случува, единствено што вреди е глумата на Daniel Day-Lewis но и тоа не покрива... Уште еден филм од серијата напумпани холивудски балони, со сила истуркани филмови.

Обично овие разочарувања доаѓаат со Оскарите зошто тогаш најмногу се форсираат филмови а ретко кој вреди навистина.

Во моментов на големо се зборува за Star Trek (2009) и тука малку ми е страв, зошто како фан на Star Trek одамна ме има фатено еуфорија за филмот. Но ќе почекам саглам снимка да видам дали ќе го биде или не...

Twilight...дефинитивно...Кога ја прочитав книгата си мислев филмов кој знае каков ќе е ....Но кога го погледнав...се разочарав...Незнам зошто сеуште е табу тема?

Драгонбол :nerv:
Што е тоа бе... 100 епизоди од цртанот поминуваат за еден саат. Никаква акција, никаков хумор.

Terminator 3

Gledajki go trajlerot togas go davaa na gRajfer si mislev deka tesko deka ke ima boLki fiLm od nego no poslem koga go izgLedav fiLmot mn se razocarav celiot trajler biL napraven so edinstvenite momenti koga ima akcija...
Noviov deL seems Promising but stiLL.....

Џек и Лери.... со Адам Сендлер. Тотална катастрофа.

Не беше тоа Чак и Лери?

Како и да е, мене ми го препорачуваа, ама не се разочарав.
Знаев дека ќе биде тиње - со оглед на тоа кои ми го препорачуваа.

Иако има...една добра сцена,К ;)

Не беше тоа Чак и Лери?

Како и да е, мене ми го препорачуваа, ама не се разочарав.
Знаев дека ќе биде тиње - со оглед на тоа кои ми го препорачуваа.

Иако има...една добра сцена,К ;)
Изгледа Чак беше... ама пусти страв од оној другион :vozbud::vozbud::vozbud:

Far Cry (2008), играта одлична, филмот с*. Но да знаев дека режисер е Уве Бол, ќе го избегавав на километри. Што фатил човекот зае*ал. Али дознав откако го гледав.
Ист е случајот и со In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale (2007), негов филм и големо разочарување.
А според ова ниту BloodRayne тројката нема да е подобар. Пак тој е продуцент.

Јас сите глупи филмови по правило ги гледам до крај. Цело време си викам: не е можно да е толку глуп, мора нешто да се деси... И завршува... И то...

Први што ми паѓаат на памет се:

Војна на световите со Том Круз - очекував многу повеќе со оглед на најавите за филмот.

Авијатичарот - буквално 1 саат со нетрпение го очекував крајот. Откако го изгледав филмот сфатив зашто сите Оскари му избегаа.

Angel & Demons според мене најголемо разочарување многу се очекуваше од него ама сепак за мене е разочарување.

Angel & Demons според мене најголемо разочарување многу се очекуваше од него ама сепак за мене е разочарување.
Немој вака вчера го симнав и таман му се местам да го гледам деновиве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom