Филмови од кои сте очекувале многу, а ве разочарале

abe sto znaci toa go fale koj rekamite ne toa ne veruvaj sigurno reklamite ke go falat toa holivud samo moze da ja fali svojata komercijala.osven ako ne nekoj golem majstor nego veruvaj na pravite poznavici i na kritikata pravata. i na prvite festivali kako kan a oskarite se rasipaa kako i holivdckite golemi produkcii vo posledive pa moze da se kaze i poveke god. e sega sekoj si ima razlicen da ne recam vkus ali se znae sto e sto i sto ke ostane. i nama mene ne mi se sviga ne cini nego mene ne mi se sviga ali toa e dobro i vredno.

Ете денеска на а1 гледам, започнал НОВ тренд на јадење суши послужено на голо женско тело.

Колку за информација, тоа во Скопје го имаше во 1995-96 год.

Но во Скопје, ниту пак никаде на Балканот, немало јадење отровни суши, што не значи дека некој шабан нема да проба за да се напраи фраер.

Колку до филмот, за мене Сексот и градот е најкатастрофалниот филм на сите времиња. Супер-тешка шабанерија.

What happend in Vegas
некако филмов ми е премногу обичен а очекував да е преубав со оглед шо глумеја добри актери ама ништо од то...
особено крајот ми беше како во шпанскине серии..
однапред све знајш шо ќе се деси

Terminator 3

premnogu ocekuvav od ovoj filma ali na kraj samo 15-20 minuti od celiot film akcija imase

War of The Worlds, очекував дека е добар филмот, али ништо од очекувањето.

Yes man Со Џим Кери. Мислев нема да биде како сите досадни комедии. Изгледа после Ace Ventura: Pet Detective очекуваме многу од филмови со Џим Кери

Јас очекував мн повеќе од хари потер 5 ама содржински скрос го ебале

Mamma Mia...
Многу подобар филм очекував, од оној што е направен:icon_neut

Along came Polly. Толку време ми го збореа, мислев којзнае што филм е, ама на крај испадна ништо посебно, дури потпросечен филм.

Од 300 очекував многу но не ми беше ништо посебно а исто така и од новиот Бетмен-Темниот Витез...ништо посебно

The Happening.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom