Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Српските коментатори се ужас.Врв беше кога пред две години на досуден некаков фаул треснаа нешто како „тренерот сигурно ќе побара челинџ“. Секогаш менам на хрватски коментар.Гледам дека се дискутира дали е кражба или не според мене ова е исправна одлука на судиите. Ако ја допри топката земјата во било кој момент на фаќањто, а играчот нема контрола над топката по правило е некомплетен пас. Ако го поништија тачдаунот на Калвин пред 6-7 години (за тие што не гледале линк тука ) ова е лесна одлука без многу размислување.
Овие на спортклуб коментаторите србите не ги земајте здраво за готво некогаш звучат како аматери. Хрватите се за 3 класи подобри коментатори.
Сепак....no matter how much things change, the more they stay same.....и Пејтриотс ги тепаа Стилерс....а воедно и тепаа со камбек победа.........и тепаа со контроверзна судијска одлука.......по-Петс од тоа не може да биде
Ова со форсирање на газди да продаваат тимови уопште не ми се свиѓа. Не ми се свиѓаше ни со Клиперс (крајно нелогично и нелегално беше да се форсира некој да ја продаде екипата за тоа што дома кажал нешто што.......е легално а неморално да се каже...сепак за неморал никој не треба да биде форсиран да се откаже од нешто свое)....ок, до душа ова во случајов е нелегално (а не докажано)....ама сепак сакв да ја искористам приликава да си го повторам ставот за Клиперс
Инаку морав да гуглам да видам што било финтава со твитањето и ова било
![]()
Сепак....no matter how much things change, the more they stay same.....и Пејтриотс ги тепаа Стилерс....а воедно и тепаа со камбек победа.........и тепаа со контроверзна судијска одлука.......по-Петс од тоа не може да биде![]()