Каде и колку често одите на фризер?

• Креатор на темата Креатор на темата setaj
  • Време на започнување Време на започнување
Одам на 2 недели кај Саше ОСА,иначе се немам шишано може повеќе од месец дена и був сум во косата ќе видиме до кај ќе стигнам!

Neznam da vi kazam do skoro odev kaj edna semejna nasa frizerka hahah mislam i majak mi odese kaj devojkava dosta godini pa i jas ali vo posledno vreme EPTE$N gi kaci cenite taka da moram da najdam nekoja nova zasto mi treba a i matura mi ide pa nekoj predlog imate li???:toe:

неидем на фризер =) еднаш имав коса пуштено 10 cm и идем на фризер малце да ми дае форма, ми ја ишиша све! матер му еб*м нцнцнцнцн ми остае само неколку праменчиња од по 3 цм а ова све беше пред 2 години у трета пред да идеме на екскурзија, поради ова не м исе идеше ни на екскурзијата али ај заминаф =) не дека ми беше за косата толку мн ко шо ми беше за тоа шо бев изнервиран, и од тогаш сам се фризирам дома си иам и машинка и све шо ми треба =)

na sekoj 3 meseci odam ne pravam nisto posebno samo me sisa mi dava forma kaj sreten

Па веке подолго време ја одржувам таа должина на коса, па само одам да ги поткратам врвовите на секои два месеци.

На секои два месеци одам на фризер,значи 5 до 6 пати годишно.

Не идам често на фризер , последен пат бев пред 3-4 па можда и 5 месеци. :)
Иначе идам во Image и ми се свиѓа шо ме шиша како што ќе му објаснам , а и ми дава неколку корисни совети и идеи плус :).

Менувам фризери и психички се спремам пред секое одење на фризер. Многу си ја сакам косата и се ми е страв лошо да не ме ишишаат. Али решив во понеделник идам да се шишам, обично се шишам кога нешто ми е тешко и ми треба промена, воедно и друго ќе сменам, кога ќе биде ќе ви кажам хехе.

Одам во Диор, само жени околу мене, лепота и мерак за очи...па нека мe шиша како сака и викам секој пат :icon_lol:

sama se sisam i si praam mn 4esto novi frizuri poso 4esto mi se zdosaduva od onaa dobra stara frizurka hahahaahhaahha :salut:

Одам да се стрижам на секои две недели, (нула со тројка):toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom