Каде и колку често одите на фризер?

• Креатор на темата Креатор на темата setaj
  • Време на започнување Време на започнување
на фризер идам само за шишање, и тоа се поретко само за врвовите.

имам долга коса па на 2 месеци редовно одам, колку да се скратат врвовите... грдо изгледа кога се испукани врвовите, многу несредено... баш ме чудат некои коментари дека 1-2 пати годишно оделе

Jas procitav negde, na 2-3 godini:tapp::uvo: :pos2: Inace jas na 2 meseci obicno, kaj Stole frizerot, ekonomicno i dobro :)

скоро на месец дена идам да се стрижам, порано секоја 3та недела се стрижев сега ме мрзи да идам секоја 3та недела :toe:

Порано на два месеци одев. Сега на секои три ко демек надеж за побрзо да добијам должина:kesa:. Од ова врска нема, исто е само последниот пола месец се нервирам поради грдите ми врвови, али што да правиш надежно дете:pos2:

Што знам немам некој план или нешто слично. По обичај на 2-3 месеци, но сега си гледам во зависност од мојава коса. Кога ќе ме изнервира. Имам таква коса што некад од спиење ми се прави во некои вонземски облици :pos: и стварно знае да ме замара па тогаш одма на бербер и маказите. А исто така тоа е за летно време. Летно време ми доаѓа премногу топло, капа да ставам и после од косата 2 литри пот ќе излезе па и тогаш одма на маказите.

На фризер одам на 3 месеци по иницијатива на мајка ми затоа што јас не би се шишала толку често, би ја пуштила косата многу подолга отколку што ми е сега. Инаку во Имиџ во Кисела Вода. Таа жена ме шиша уште од малечка и ми е дефинитивно да бест! :)

Колку често? Еднаш или 2 пати во година :pos2:

Порано се стрижев многу почесто, малку да ми порасни и одма се стрижев. Сега еднаш на два месеци...

Од прилика еднаш месечно ...

Кај мама :pos2: Мајка ми е фризерка така да .. си правам фризури почесто :)

еххе кој знае од коа не сум бил на фризер у косава сум ко биљутин си некој може вошки иам може болви нез :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom