Каде и колку често одите на фризер?

• Креатор на темата Креатор на темата setaj
  • Време на започнување Време на започнување
Си иам машинче дома и си се одржавам 4ка..
Се шишам на секој 2-3 недели пошо ептен брзо ми расте..

Едит: ..косата -.-

luge vo moe studio kaj dadar imalo i frizer bil nekoj????i kako si pominal ako bil:):):):):P

Додека беше заедно во Secret имаше солиден фризер. Сега не знам...

само коа треба да ја ишатирам косата и да ја потскратам значи два пати годишно...најбоље....:baeh:

Еднаш месечно се мавам 3ка:baeh:

Морам да признаам дека поретко одам сега овој период,бидејќи сакам да ми порасне уште малку косата.
Инаку не одам кај еден ист фризер цело време,ги менувам според искуствата на луѓето што ги знам и досега фала богу не сум се разочарала онака многу во нитуеден од нив.:)

Одам во “Арс Селектив“ кај мене во Скопјанка.Блиску ми е и башка тоа што стварно сите што работат таму си ја знаат работата.Одиш со коса ко грмушка,излегуваш со совршено обликувана коса,чуда прават.:icon_lol:
Иначе одам можеби 2-3 пати годишно максимум,не сакам да се маткам многу многу по фризери,си ја сакам вака подолга косата.

Леле којзнае од кога немам отидено на фризер :kesa:..неколку месеци
Иначе менувам различни фризерници :toe:

Ako nekade mrazam da odam osven na lekar toa definitivno e na frizer. Odam dva pati godisno, kolku da mi izvadat metil, da ja potsredat formata i tolku. Frizeri retko menuvam, poslednite pet godini sum kaj ista frizerka i dodeka raboti taa ke odam kaj nea.

Од кога знам за себе идам у "Филип" до Тобако 2,па идам на секое 6-7 месеци:smir:

се стижам на 2 недели... оТи косата ми расте брзо и јас така се аресам

Не идам многу често ... на некои 3-4 месеци али коа идам тоа е во ~Арс Селектив~ :smir:

2-3 пати годишно..
Преку лето одам на фризер кај мајката на мојата добра другарка од Охрид
А во Скопје одам кај мојот фризер Русе Кралев..
Прекрасно шишаат и премногу сум задоволна :pipi::pipi::pipi:

одам на фризер кај поштарот на секоја 1 година

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom