weeeee
не сум отишла на фризер од пролетта негде пошто и се скарав на матичната фЛизерка... (немала термин за мене за матура да ме фризира, а претходно ми рече “За тебе увек имам термин“, тушла една глупа) И така останав нешишана долго време, и баш затоа сеа ќе си дозволам кај Бубе да одам на шишање
Па 2 пати годината ... ама ко ке одам многуууууууууууу секогаш ја кратам косата па послем чекам со месеци за да ми порасни, тоа го напрај и сега пред еден месец
Од ноември 2006 па наваму (т.е. откоа на мојата мила фризерица и кажав да ме скрати 2-3 сантима пошо и онака бев на фризер неделата пред тоа, а она ме скрати добри 20 цм), у семејното веце, со остри ножички премачкани со силикон, по потреба... кратам врвови, повремено си праам шишки, ретчам.. и така.. сам свој мајстор.. па и коа ќе се заебам, бар си знам дека ја сум си крива и не сум гневна и фрустрирана
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.