Најглупа реклама?

• Креатор на темата Креатор на темата LeoMessi10
  • Време на започнување Време на започнување
Оние за В6. Демек В6 нема да ве направи подобар музичар или жонглер, само ја гаси жедта. И ја даваја нон стоп.
И да сакаш да купиш В6, рекламана ќе те премислит.

грејт ( нафурај се на gr8 ) лелел колку ја мразам рекламана - ууууууууууууфффф ! ми се гади од неа / нив !

рама - убедливо

детергенти , прашоци , пасти и четки за заби :tapp: сите дебилни и идиотски - патем рекламите за прашоци се доста тешки за правење - ама не е разлог дека не се исто и глупи !

за фон ( сега е со директор"с скат :pos2: ) порано кога говореа дека ќе бидат дупло повеќе -

воглавно кај нас се прават глуави реклами - незнам оти е така ...ама - факт е !

позЗ

Ja заборавив една што се вртеше по Канал 5, мислам дека беше за грчко маслиново масло или за грчка павлака. Вака нешто беше: Тоа дека ова масло/павлака се здрави и корисни, ни говори фактот дека гејците се најздравата нација во Европа.

Ај мин.. џиз`с! :nesum:

Onaa za Secret salonot "Ova e mojata tajna, Secret e mojata tajna, konecno ja otkrivam mojata tajna", sobrale poznati faci pa barem saglam reklama da napravile. Koga ja gledam se smeam od toa sto e glupa :pos2:

СКОКАЈ ЉАМБЕ!

Ептен бесмислена реклама кога Љамбе скокаше по лименка Фанта мислам дека беше..

СКОКАЈ ЉАМБЕ!

Ептен бесмислена реклама кога Љамбе скокаше по лименка Фанта мислам дека беше..

За Пепси беше :):vozbud:

А тука ја додавам и таа на ВИП: Не можам да мислааааам, една ценааа, друга ценааа, дењееее, нуќеееее...
Или па Бонукс, половина сребро и половина кристали...
И прашокот ХИТ, Гаџа што го рекламираше.

Е де, пепси, шознам шо беше битно преглупа беше.:uvo:

taa za saravita,vika stariot na kraj FALA VI,BLAGODARAM..sho ushe i nozete ne im gi baci...:lud:
i edna za shampon so eden model kao se vikashe ne mi tekinje,vika za vas,za vas i samo za vas....i posle toa vika i za suva oshtetena kosa:tapp:

онаа немам ја сретнато сеа , не дај Боже да ја видам,gooo izzi, едно мене, едно тебе :tapp::tapp: по лезбејска реклама здравје, аа и онаа со тие двете у позадина што јадат тавче гравче, а ,мажите гледаат фудбал или така нешто беше, македонска работа :toe::toe: сите со марија и бонукс :nesvest::nesvest::nesvest: одвратно

Многу ми е глупава таа со стамбениот кредит на Стопанска Банка искача типот со семејството да шетаат и ги нема клучевите од ( најновиот модел на пасат ) и почнува да вика МАМО МАМООООООООО :pos: :pos: и мајка му искача на прозор со клучевите :) и оваа сега што ја рекламираат на А1 мислам за тој напитокот не знам како се викаше знам дека завршува на ...вита овој човекот се фали: Жена ми веќе нема 180 притисок сега е супер 130 и на крај најдоброто БЛАГОДАРАМ ФАЛА ПРИЈАТНО :pos: :pos:

Кокта, таа рекламата на GR8 со Влатко што виси на таван,и сите реклами што се со хедис

За Пепси беше :):vozbud:

А тука ја додавам и таа на ВИП: Не можам да мислааааам, една ценааа, друга ценааа, дењееее, нуќеееее...
Или па Бонукс, половина сребро и половина кристали...
И прашокот ХИТ, Гаџа што го рекламираше.

Леле, леле поретардирана, поодвратна, поникаква реклама неам видено :tapp::tapp::tapp:

Lele kolku se smeev na onaa za VIP so deckoto so bushava kosa koga veli "Ova se moite, samo nesto se bunat" , i koga ke ja slusnam cel den ja povtoruvam kako idiot :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom