Најглупа реклама?

• Креатор на темата Креатор на темата LeoMessi10
  • Време на започнување Време на започнување
За таа реклама граџа си доби џип

Taa со прашакот за перење Оливер. Домаќинкиве пружаат алишта, не знам баш како беше и другата вика, тука е сега Оливеррррр... ама го кажува тоа како месаја да е.
Потоа на Тропикана косата пополека ми се крева нагоре и горенаведената со Бонукс со пансионот на Марија.

Да беее, и мистер мусколо го заборавив... :tapp:

а бе це де витаминии сокови без мана .. исто ко и џену ми газеше таа реклама по живци.Ама песната ми влезе во глава и ја пеев за инает , ги нервирав другарите :pipi:

Се потсетив сега кога гледав фудбал... Најглупа ми е онаа со Елена Ристеска за Премиер обложувалницата, ако сакаш да станеш милионер обложувај се во Премиер, или така нешто. :tapp:
Сите реклами за детергенти и шампони, нема една добра.

Уствари да не издвојувам, сите ме нервираат и сите се глупи, затоа и намалив гледање ТВ.

Исто и за едни тортици шо ги има само во Хедис рекламата е ептен дебилна. :tapp:
Уствари у принцип сите реклами на Хедис се буЉшит.

Уствари у принцип сите реклами на Хедис се буЉшит.
Посебно онаа за сокчето, со ружните деца што свират у бенд демек, со тој на тапаните што незнаеш дали е машко или женско.

Посебно онаа за сокчето, со ружните деца што свират у бенд демек, со тој на тапаните што незнаеш дали е машко или женско.
Машко е бе у мое школо учи. Генерација сме :) хехе

Онаа што ја даваа на почеток од летото, за некој нов касино комплекс во рамките на некој хотел, и таа што најавува вика нешто од типот на:"Летово издвојте си повеќе од планираниот буџет, за да си поминете незаборавно". Ако таа смета дека би издвоил пари, за да си поминам незаборавно (ако тука смета без скршен денар:)), греши...:vozbud:

Ај има многу глупави реклами
1 место: дефинитивно рекламите на БОНУКС
2 несто: рекламите на ХЕДИС (со исклучок на МК КОЛА)
3 место: Оние на АФРОДИТА С и на СТУДИО СЕКРЕТ
4 место: оние по локалните телевизии

Дефинитивно рекламата за Cockta, не ми е јасно кај им текнуваат такви :toe:

Porano, koga gledav TV, idese nonstop edna reklama za Rama margarin, cela familija koga peat i na kraj babata doagja i pee. Mi idese da go iskrsam televizorot, majka mi koa ke kupese Rama go frlav odma u kanta. Mislam najefektivna merka e toa, bojkotirajte gi proizvodite sto imaat glupi reklami :D

најглупи ми се рекламите за хедис,дефинитивно,а најубаби ми сеоние на ВИП,една цена,друга цена,дење-ноке,шлууууп:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom