Најглупа реклама?

• Креатор на темата Креатор на темата LeoMessi10
  • Време на започнување Време на започнување
Најгледаната турска серија што ги освои срцата во целиот регион, наскоро на ТВ ........
Најгледаната Индиска серија, потресна приказна, наскоро на ТВ .........................

Поглупо од овие реклами ниту имало, ниту има, ниту ќе има! :cool:

Најгледаната турска серија што ги освои срцата во целиот регион, наскоро на ТВ ........
Најгледаната Индиска серија, потресна приказна, наскоро на ТВ .........................

Поглупо од овие реклами ниту имало, ниту има, ниту ќе има! :cool:
Toa не се реклами ,туку најави за серии.

Toa не се реклами ,туку најави за серии.

А тоа не е реклама?
Со тоа што ја најавуваат одредената серија, во исто време и ја рекламираат.

Мене оваа Маза од Радово Здравје ми е супер, и песната и се друго . Малку текстот во песната не толку соодветен за производот ама тоа е .

Последно уредено:
Сите реклами се идиотски да не се лажеме, ама добри пари се вртат...

Нигде ја нема рекламата на Рама Маргарин што одеше на А1 пред десетина години. Поиритирачко нешто од тоа, Амин!!!

Најглупа реклама ми е онаа за Вендоксин капки, па кога пред камера ги пијат капките, демек ги снимаат без да знаат и идат по скали, вадат цвеќиња во двор па дури и оро имаше еден што играше само да покажат дека им помогнале тие капки :facepalm:

Не можам да ја најдам македонската реклама со тој што играше оро, ама еве српска

МАКПЕТРОЛ СО ОВИЕ ШТО СЕ ТРКААТ КОИ ПОБРЗО ЌЕ СТИГНЕ НА ТУРИСТИЧКОТО МЕСТО И БЕНЗИНИТЕ! МОРАМ СО ГОЛЕМИ БУКВИ! МИ СЕ КЕЊА КОГА ЌЕ ЈА СЛУШАМ!:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::tapp::tapp::tapp::tapp:

Оние што се за Вендоксин капи, Г3 плус натурал, јас пиев Браво премиум...
На Маестро се која од која поглупи.
Макијато или еспресо, цеден сок или кааапучино. Кисела вода или фрапеее, стварно не знам што ви се пие?
И врвот:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom