Најглупа реклама?

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Оние за В6. Демек В6 нема да ве направи подобар музичар или жонглер, само ја гаси жедта. И ја даваја нон стоп.
И да сакаш да купиш В6, рекламана ќе те премислит.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
грејт ( нафурај се на gr8 ) лелел колку ја мразам рекламана - ууууууууууууфффф ! ми се гади од неа / нив !

рама - убедливо

детергенти , прашоци , пасти и четки за заби :tapp: сите дебилни и идиотски - патем рекламите за прашоци се доста тешки за правење - ама не е разлог дека не се исто и глупи !

за фон ( сега е со директор"с скат :pos2: ) порано кога говореа дека ќе бидат дупло повеќе -

воглавно кај нас се прават глуави реклами - незнам оти е така ...ама - факт е !

позЗ

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ja заборавив една што се вртеше по Канал 5, мислам дека беше за грчко маслиново масло или за грчка павлака. Вака нешто беше: Тоа дека ова масло/павлака се здрави и корисни, ни говори фактот дека гејците се најздравата нација во Европа.

Ај мин.. џиз`с! :nesum:

Член од
4 април 2008
Мислења
251
Поени од реакции
15
Onaa za Secret salonot "Ova e mojata tajna, Secret e mojata tajna, konecno ja otkrivam mojata tajna", sobrale poznati faci pa barem saglam reklama da napravile. Koga ja gledam se smeam od toa sto e glupa :pos2:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
СКОКАЈ ЉАМБЕ!

Ептен бесмислена реклама кога Љамбе скокаше по лименка Фанта мислам дека беше..

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.572
Поени од реакции
2.789
СКОКАЈ ЉАМБЕ!

Каква фанта бе друже тоа беше ПЕПСИ :pos: :pos:

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
СКОКАЈ ЉАМБЕ!

За Пепси беше :):vozbud:

А тука ја додавам и таа на ВИП: Не можам да мислааааам, една ценааа, друга ценааа, дењееее, нуќеееее...
Или па Бонукс, половина сребро и половина кристали...
И прашокот ХИТ, Гаџа што го рекламираше.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Е де, пепси, шознам шо беше битно преглупа беше.:uvo:

Ti Si

Црнец
Член од
27 јули 2008
Мислења
269
Поени од реакции
10
taa za saravita,vika stariot na kraj FALA VI,BLAGODARAM..sho ushe i nozete ne im gi baci...:lud:
i edna za shampon so eden model kao se vikashe ne mi tekinje,vika za vas,za vas i samo za vas....i posle toa vika i za suva oshtetena kosa:tapp:

*MajA*

I love myself...sometimes I don`t
Член од
22 април 2008
Мислења
215
Поени од реакции
8
онаа немам ја сретнато сеа , не дај Боже да ја видам,gooo izzi, едно мене, едно тебе :tapp::tapp: по лезбејска реклама здравје, аа и онаа со тие двете у позадина што јадат тавче гравче, а ,мажите гледаат фудбал или така нешто беше, македонска работа :toe::toe: сите со марија и бонукс :nesvest::nesvest::nesvest: одвратно

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.572
Поени од реакции
2.789
Многу ми е глупава таа со стамбениот кредит на Стопанска Банка искача типот со семејството да шетаат и ги нема клучевите од ( најновиот модел на пасат ) и почнува да вика МАМО МАМООООООООО :pos: :pos: и мајка му искача на прозор со клучевите :) и оваа сега што ја рекламираат на А1 мислам за тој напитокот не знам како се викаше знам дека завршува на ...вита овој човекот се фали: Жена ми веќе нема 180 притисок сега е супер 130 и на крај најдоброто БЛАГОДАРАМ ФАЛА ПРИЈАТНО :pos: :pos:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Кокта, таа рекламата на GR8 со Влатко што виси на таван,и сите реклами што се со хедис

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
За Пепси беше :):vozbud:

А тука ја додавам и таа на ВИП: Не можам да мислааааам, една ценааа, друга ценааа, дењееее, нуќеееее...
Или па Бонукс, половина сребро и половина кристали...
И прашокот ХИТ, Гаџа што го рекламираше.
Леле, леле поретардирана, поодвратна, поникаква реклама неам видено :tapp::tapp::tapp:

Член од
4 април 2008
Мислења
251
Поени од реакции
15
Lele kolku se smeev na onaa za VIP so deckoto so bushava kosa koga veli "Ova se moite, samo nesto se bunat" , i koga ke ja slusnam cel den ja povtoruvam kako idiot :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom