Кога другите се палат на вашиот партнер

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Многу сум љубоморна личност и тоа ме нервира

Inaku imame doverba eden vo drug i koga sme zaedno,gi komentirame takvite situacii,koi ne zabavuvaat i uste povece ne zblizuvaat.:)

Najgolemata izmama na gjavolot e da gi ubedi lugjeto deka toj vsusnost i ne postoi. Ako vo nesto ne veruvas togas si "zastiten" od toa.:kez: :kez: :kez:
Primer: ako jas te ubedam deka taa e samo moja najdobra drugarka i deka apsolutno nisto sum nemal niti nekogas sum planiral da imam so nea i ako ti se upecas na taa fora, togas jas ke te varam pred oci a ti ke bides ubedena deka takvo nesto ne moze da se sluci ni za 1000 godini.
Duso moja, nema doverba. Vo nikogo.
Dali mislis deka koga ne ste zaedno i koga takvi raboti se slucuvaat, posle toa se ti se kazuva vo originalna forma. Sekako ne. go slusas ona sto nema ili najmalku ke te povredi. Sekogas postojat dve ili poveke vistini. Zavisi samo vo koja sakas da veruvas.:sekss:

Воопшто не ми е проблем ако некој ја шмека или се пали на мојата девојка...напротив,кеиф ми е ако е така бидејќи тоа значи дека девојката вреди

Па сеа може би ми било малце глупаво ако гледам дека сите се ѕверат во неа и ја гледаат онака зинати што се вика ама сепак од друга страна тоа значи дека сум среќен што имам таква девојка.

ednostavno bi bil gord ako ostane nekoj drug ramnodushen na nea :) zna4i :
ima dobra prednica a i dobra zadnica :pos2: KOJA vredi da se pogledne

lele interesno UBAVO MI E do granici na normalata koa samo go zjapaat i niso ne se desava pred moi oci kompromitiracki megjutoa ako pocne da stanuva napdno od tipot cepkanje namignuvanje PIZDAM ne se kontroliram :D hihih ili i jas vrakam so flert vo sita mera so drug decko..ama da se razbereme ako mojot partner ne ja percepira taa osoba ondak nikomu nisto kuliram do kraj

Не им обрнувам внимание на девојките кои кои го сметаат мојот партнер за привлечен.Сеедно ми е,но не би се воздржала ако некоја почне премногу да замара/напиња/да разгласува наоколу колку се пали на него.

абе нека се палат , ама да не ми го диркаат :)

e ako de, neka se palat.
se dodeka on se pali na mene ,a ne nav, togas e vo red, se e pod konec.:D

Нека се палат и нека им течат лиги зашто не можат да го имаат!:devil3:

Нека се палат, се додека таа се пали на мене - не ми смета. И да, не смеат да направат ништо друго освен ГЛЕДАЊЕ :)
Watch but don't touch

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom