Зошто сакате да имате сопруг/сопруга?

• Креатор на темата Креатор на темата ZS_
  • Време на започнување Време на започнување
Као Прво у право си нема веќе зимање од Љубов сите се зимаат од КОРИСТ(желни за пари)...но жално е малдо Девојче од 20 год. со некој си Дедо 60 70 год....Али Ј.Б.Г таакво време дојде !!! :toe::toe:

Ку*от години и роднини не познава:):nenene:

Да ми мења осигурачи по дома. Пошто ја одамна на сијалици застанав.

Да меси зелник и секогаш при рака да имам топло газе

Би сакал да имам сопруга поради средување на животот, искрена љубов и убаво чувство секое утро да се будиш покрај твојата љубов ...едноставо прекрасно ќе биде се :back:

За да добијам green card.

Ако има каурки на форумов што живеат во Америка слободно нека ме контактираат преку ПП.

Хм...тоа е една од целите на животот мислам смислата..Не сакам да останам сама макар и кизне колку пари и кариера да имам...Да не шантрам околу, па сметам дека најмногу од се за да не бидам сама, да имам некој покрај мене кој ќе ми биде подршка во се и ќе делиме се...

за да ми го копа лозјето... 3 години не е скопано, трње фати досега

За да се смее кога комшијата ќе го тупка по рамо.

Туку незнам дали читате ова не е подфорум чек дис аут.Следен вицкаст пост и сите слатко ќе се насмееме.

Зошто нештата не се општонародно добро? Зошто тежнееме да имаме стан, кола... Ова е модификација на материјално добро со можност да збори и прави проблеми... :smir: Таму некаде во подсвеста се чекира ставката „мое е“ и се добива доза на сигурност и мир. Токму ова е понатаму во животот корен на многу проблеми: луѓето премногу сериозно си го сваќаат „мое“ па забораваат дека му треба внимание и одржување...

Па ќе го сакам бесконечно, што вели Крусер.. но, бидејќи така налага традицијата би требало да се венчаме, иако не е строго правило кое мора да биде исполнето. Всушност, сеедно е.. (не, не се водам според тоа како некој рекол, па мора да биде така), но понормално пред другите изгледа според традицијата. Обврските ќе си дојдат сами по себе.

Инаку, со карактерните особини на денешниве и upcoming генерации.. поише оди накај тоа дека ќе си останам соло :icon_lol:
Крај краева.. боље така отколку со некој кретен. (:

Мажот кога е сам-живее како крал,но умира како куче.
Кога е со жена-живее како куче но умира како крал.

glupo prasanje
zosto sakate da imate sopruga ili soprug:pos2:

Па сигурно не за да ми готви, пери, чисти итн... сето тоа го можам и сам.
Сигурно не само поради сексот ако ништо друго барем за пари може да се најде нешто,
Сигурно не само за да ми роди дете, можам да си посвојам.
Најверојатно поради тоа што ќе ме разбира, исполнува, поради тоа што ќе ми биде убаво со незе и тогаш кога не правиме ништо...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom