Feet Fetish

• Креатор на темата Креатор на темата The_Grim
  • Време на започнување Време на започнување
блак, горзно нешто :uvo::uvo::uvo::uvo:

Неможам да ја замислам мојава 45ка како ја лиже некое јазиче или мојов палец кој е во согласност со стапалото го цица некоја мала женска уста :pos2: :pos2: :pos2:
нене нит лижам нит давам да ми лижат стапала...друго може стапала не
А за тоа дали е фетиш или болест....мислам дека е фетиш :helou:

Sakam da probam so devojka mi znam deka ke uziva...znam deka ke izgleda sexy i strastno lizenje na prstinja :back:

Покрај гениталиите и вообичаените сексуални делови од женското тело , не гледам дури делови кој би можеле да ја стимулираат и поттикнат мојата желба за секс .

Имаше во здраво 5 ремет - цел албум и беше со слики од нејзините стапала....:lud:

Имаше и на мИРЦ повеќе луѓе кои замараат со Foot Fetish.... Незнам. Глупост.

Некој ден, викенд, петок сабота да се падне, коа не се прибирам дома,само скитам, да ја видам таа шо е толку храбра да лизне!

стварно чудна работа бе помаливе генерации....
убаво средени стапалца, мхмммм, заслужува да биде излижано (девојка ми)....
а она мене, даааа.... она ми ги средува стапалата....
па тие шо се гадат, нека се гадат, не ги тера некој со сила....

стварно чудна работа бе помаливе генерации....
убаво средени стапалца, мхмммм, заслужува да биде излижано (девојка ми)....
а она мене, даааа.... она ми ги средува стапалата....
па тие шо се гадат, нека се гадат, не ги тера некој со сила....
:pov::pov::pov: како можите вака бе ќе исповраќам јас ауууууууу бљак

Долгички, слабички, со косо поредени прстиња... најсекси дел од човековото тело :) Добро де, едно од најсексите :) Обожавам да ги гледам, масирам, бакнувам... ама не би лижел брееее... ! :)

не ми се нешто секси стапалата али е убаво да се види дека се средени без лузни додуша сум имала и предлог дека би ми ги лижеле стапалата преку чорапи ,халукопки и ако сакам можам да си ги одмарам врз него додека гледам тв секако оваа луда идеја ја одбив ...од одредени причини но ете има на некои што јако му се возбудливи стапалата

Претпоставувам дека е можно, со вистинска стимулација на стапалата, да се подобри сексуалната желба. Не за друго - мене ми успеало. :)

Значи, во секој случај, како и секој друг дел од телото, стапалата можат да бидат ерогени.

Нема секси и несекси форма на стапала. Има само негувани ноџиња и копита....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom