S
Sheldon Cooper
Гостин
Епа како што сме направиле се да работи така пак ќе го направиме тоа, компjутерот бил измислен од нас - луѓето а исто и електричната струjа, плус сега имаме повеќе суровини и попаметни (поглупави) луѓе 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
od koj na primer
А што поточно направил тој човек? Заминал во иднината и ја променил? Или ги залепил тексонските плочи, го закрпил озонот...?Hehe na primer od nekoj obicen covek koj neznaejki sto pravi go spasil svetot.Mu s epruzilo prilika i napravil nesto sto ja izmenilo celata idnina.Nekogas e dovolno samo da go svtris pogledot za da ja smenis idninata.
За три години земјата може да се исуши целата и климатските промени да се сменат за 80%.
Јас само прашав, со цел да добијам конкретен одговор поткрепен со извор од каде што си го дознал тоа.
Hehe na primer od nekoj obicen covek koj neznaejki sto pravi go spasil svetot.Mu s epruzilo prilika i napravil nesto sto ja izmenilo celata idnina.Nekogas e dovolno samo da go svtris pogledot za da ja smenis idninata.
хехехеехеххехе човек јако ме насмеа.
ти мислиш тоа е како во холивудските филмови.
човекот сам си ја креира иднината со секојдневни мали одлуки тој креира една голема иднина.
А можеби и немаме иднина туку тоа е како предходно креиран пат по кој ние треба да поминеме т.е како што на сите растенија (со исклучок на габите) сите вршат фотосинтеза за да можат да опстанат растенијата тоа им е врежано во гените да вршат фотосинтеза така можеби и на нас ние е предходно врежано во гените целиот живот.
Ништо не е случајно.
Јас мислам дека ова е една голема лага, останува да чекаме и времето да покаже.