21.12.2012 (read only)

Статус
Затворена за нови мислења.
Епа како што сме направиле се да работи така пак ќе го направиме тоа, компjутерот бил измислен од нас - луѓето а исто и електричната струjа, плус сега имаме повеќе суровини и попаметни (поглупави) луѓе :)

Исто викаа и за 1999 па 2000 и на крај испадна к*р се тресе у ладна вода.
Ништо нема да се деси. 23 август ( денес ) во 2012 ќе се падне у четврток и толку. Повеќето од нас ќе бидат на одмор останатите на работа :tv:

Апокалипто - внимавај на јазикот.

A od kade znaes deka toa sto trebalo da se sluci vo 1999 i 2000 ne bilo spreceno od nekogo?????:smir:

Значи по логика и без глупости тресење, ако продолжат климатските срања, одиме прво кон ледено доба (ice age), а потоа следи глобално затоплување (global warming)...итн...кој ќе биде жив ќе збори...:wink:
Само што теорија нема да се случи тоа за 3 години, односно, тогаш можат да почнат срањата да излегуваат на виделина...па теееек после сто илјади години да шетаат пак Мамути низ Македонија :icon_lol:

За три години земјата може да се исуши целата и климатските промени да се сменат за 80%.

Не се карајте ќе видиме .. На прагот е 2012..И никој неможе да каже што ќе се случи само се редаат теории .. Те тоа те онаа..И ми изгледа дека после 21 декември пак ќе си пишеме на Кајгана..

Hehe na primer od nekoj obicen covek koj neznaejki sto pravi go spasil svetot.Mu s epruzilo prilika i napravil nesto sto ja izmenilo celata idnina.Nekogas e dovolno samo da go svtris pogledot za da ja smenis idninata.
А што поточно направил тој човек? Заминал во иднината и ја променил? Или ги залепил тексонските плочи, го закрпил озонот...?

За три години земјата може да се исуши целата и климатските промени да се сменат за 80%.

Да, ако се зголеми сонцето за 50% или ако исчезне цела озонска обвивка :tapp: Овие работи се очекуваат после милиони години а не за 3 години. :pipi:

Јас само прашав, со цел да добијам конкретен одговор поткрепен со извор од каде што си го дознал тоа.

Јас само прашав, со цел да добијам конкретен одговор поткрепен со извор од каде што си го дознал тоа.

Ok. pa koga toa sto go kazav ne e vistina tuku samo eden obicen primer.jas ne mozam da najdam izvor.Primer znaes od kade doagaat primerite:p od mozokot:Dhehehe:wink:

Јас мислам дека ова е една голема лага, останува да чекаме и времето да покаже.

Hehe na primer od nekoj obicen covek koj neznaejki sto pravi go spasil svetot.Mu s epruzilo prilika i napravil nesto sto ja izmenilo celata idnina.Nekogas e dovolno samo da go svtris pogledot za da ja smenis idninata.

хехехеехеххехе човек јако ме насмеа.
ти мислиш тоа е како во холивудските филмови.
човекот сам си ја креира иднината со секојдневни мали одлуки тој креира една голема иднина.
А можеби и немаме иднина туку тоа е како предходно креиран пат по кој ние треба да поминеме т.е како што на сите растенија (со исклучок на габите) сите вршат фотосинтеза за да можат да опстанат растенијата тоа им е врежано во гените да вршат фотосинтеза така можеби и на нас ние е предходно врежано во гените целиот живот.
Ништо не е случајно.

хехехеехеххехе човек јако ме насмеа.
ти мислиш тоа е како во холивудските филмови.
човекот сам си ја креира иднината со секојдневни мали одлуки тој креира една голема иднина.
А можеби и немаме иднина туку тоа е како предходно креиран пат по кој ние треба да поминеме т.е како што на сите растенија (со исклучок на габите) сите вршат фотосинтеза за да можат да опстанат растенијата тоа им е врежано во гените да вршат фотосинтеза така можеби и на нас ние е предходно врежано во гените целиот живот.
Ништо не е случајно.

Pa toa sakam da ti kazam i jas deka nisto ne e slucajno.I deka so toa sto go pravime sega ja kreirame nasata idnina.

Јас мислам дека ова е една голема лага, останува да чекаме и времето да покаже.

Tuka e 2012 ne ni bega.Kako storece nekoj na pregot e i jas edvaj cekam da vidam sto ke se sluci.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom