Најсекси новинарка

• Креатор на темата Креатор на темата manager one
  • Време на започнување Време на започнување
Оливера Трајковска...само некој ја тргна,не ја гледам веќе.:toe:

Па Оливера не е полтронски новинар, а таквите во Македонија се на отстрел.

Па кога би знаел какво е нашето новинарство би знаел и кој ја финансираше Оливера и зашто ја нема. Инаку Тања А1 топ

Па кога би знаел какво е нашето новинарство би знаел и кој ја финансираше Оливера и зашто ја нема. Инаку Тања А1 топ

Веројатно ќе се појави на Алфа ТВ кај и да е.

Eкономија на А1 водеше,не ми текнува како се вика.Анета мислам....
А и МТВ имаа една згодна,црна, ама пак не ми текнува на името

Покасно се вклучувам, не знам дали е спомната, ама за мене една од нај секси новинарки е Анита Петровска од МТВ .

А и МТВ имаа една згодна,црна, ама пак не ми текнува на името
Леле каква еее... само поради неа на денот на дрвото гледав вести во 12 напладне.
Покасно се вклучувам, не знам дали е спомната, ама за мене една од нај секси новинарки е Анита Петровска од МТВ .
Ја гуглав, ја најдов, единствено ми е криво што од неа има само мали слики :(

Ау, изгор женска.
На Сител беше орвин, па отишла у МТВ.
Мнооогу јака женцка!:)

Ах,Бранка,Бранка,пееше Тома Здравкович на времето,ама дури деновиве дознав дека тоа било за нашата Бранка Станковска,негова никогаш непреболена љубов за која се пропил и “изгорел“,а нејзиниот маж Бошко Станковски се самоуби најверојатно од невозвратена љубов.Ете тоа беа женцки,а не сега Тања ја оставија “распуштеница“ што би се рекло,па пола други новинарки се на истиот или сличен крстопат,сигурно оти не се премногу секси,како Бранка која беше “фатално привлечна“.:smir:

Ах,Бранка,Бранка,пееше Тома Здравкович на времето,ама дури деновиве дознав дека тоа било за нашата Бранка Станковска,негова никогаш непреболена љубов за која се пропил и “изгорел“,а нејзиниот маж Бошко Станковски се самоуби најверојатно од невозвратена љубов...

Добра информација:).
Инаку јас би нешто младо, докај 25, оние спикеркине на проба што се, прособрани од кој знае каде (ако може да се квалификуваат како новинарки).
Или некоја таза дипломирана, па се "бори" да се истакне.
Во моментов во такво расположение сум.

Кај ви е Весна Петрушевска?
Стара кокоа добра јуха Весна baby...
Vesna_petrusevska.jpg

А1 ѓи има најсексите новинарки. Татјана Груевска, Иванна Хаџиевска (водителката на Ексклузив), оваа новата Маријана што ја води Трезор, Билјана Дебарлиева, абе топ се цурите, ама Иванчето ми е најзакон.

Како се вика онаа од „Прва“ што е со црна коса, многу е добра. Заедно со Билјанчето. Мх мх мх мх мх!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom