Најсекси новинарка

• Креатор на темата Креатор на темата manager one
  • Време на започнување Време на започнување
Tatjana Stojanovska od A1 i Ana Zdravkovska

Tatjana ja imam videno vo zivo i kako odi i kako sedi, mene mi falat zborovi da go opisam toa

znaci Bog koga daruval, daruval, se zaboravil od daruvanje

Онаа од А1 високата од утринската програма и онаа плавата од мтв со косите очи :vozbud:

Како се викаше онаа од временската прогноза на канал 5 аха Милена...

Дефинитивно Татјана Стојановска...а гледам и Ана Здравковска се вратила пред малите екрани

Билјана Секуловска, со очилата со црни рамки е онака баш доминантна господарка, уште камшик и фали.:vozbud::smir::vozbud::smir:

Ана Здравковска, дефинитивно !

1996.jpg

:back:

Татјана како да се пролепша со годините, а Јасминка Аневска убедливо број еден, срна.

Дефинитивно Татјана Стојановска...а гледам и Ана Здравковска се вратила пред малите екрани
Татјана Стојановска е у ствари Татјана Груевска, па е разведена (нешто такво имам слушнато), или е тоа некоја друга...? Оти не сум во тек со селебрити случувањата, а и ТВ гледам многу ретко во последно време.

Татјана како да се пролепша со годините, а Јасминка Аневска убедливо број еден, срна.

Љубов чуда прави:)
Нели е со Кедев сега, откако се разведе....

И Билјана Дебарлиева е златна, секси, мила, паметна...ма све.

Ана Здравковска:love3:

и ај затварај темата дури не се појави некоја појака.

Љубов чуда прави:)
Нели е со Кедев сега, откако се разведе....
Не знам за тоа но добро ми изгледа. Туку... ја немам видено одамна Јасминка :), сега ја видов и гледам дека баш не е она што беше но добро ај сеа... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom