Фатално неверство?

• Креатор на темата Креатор на темата bella
  • Време на започнување Време на започнување
Уште на 6 години дознав што е кондом кога ми викаа сестра ми и другарка и да не го пипам од земја. :nenene:
Па и они безобразни... морале таму да го фрлат? :pos:

Типот сакал да си се потсети на good ol` times (еднаш или повеќе пати0, девојка му го фатила и смислил лејм оправдување, што дури и да е вистинито, ипак е лејм.

Ако е вистинито е многу по бедно него ли да не е!

во право си и на денот на свадбата сакал да замине,сепак сметам дека ја сакаше и тоа многу,за него било тоа само обичен секс кој ништо не му значел,ако он сакал да биде со бившата сметам дека би ја оставел одма пријателка ми и и ке бил со неа,но детето ги спречи да побегнат!Сепак пријателка ми си има сега семејство и е убаво,срекна е,барем ја така мислам,сега чека детенце,а он не е срекен,сам е,и верувам тоа му е казна за неговата грешка

Bella, постот ми беше чиста иронија. Се трудам, ама никако не можам да го оправдам типот. Обичен секс??? ма дај! Ако му било до секс си имал постојана девојка, што мајка барал да брцка наоколу.
Моментот дека сакал од сопствената свадба да избега е доказ плус за неговата незрелост. Ако веќе си се решил дека ќе се зимаш и против своја волја направи го тоа достоинствено без филмски сценарија.

Поточно Femme Kurvale...

И мене бившите ми барале „секс за последен пат“, па сум ги одбивал.
Замарале, се заканувале со самоубиство, апчиња и тн... Ама кога ги игнорираш - престануваат.

Баш поради ваквите приказни. Бившите се проклетство.

Што има фатално овде?
Типот сакал да си се потсети на good ol` times (еднаш или повеќе пати),
Eпа сега има и потсетник на д` гуд тајмс, и бонус не е рамка за слика, живо и дише.

hah...spored mene taa bivsata otprilika znaela koga i e den za ovulacija pa bas toj den mu se piknala...mu se staila a masko ko masko bez razlika nekogas kolku i da e vljuben ke mu se zaslepat ocite...so cest na iskluchocite...a inace da sakal da pazel ke go uklucel malku mozokot pa barem kondom ke stavel...ili mozel i da porazgovara so devojkata i da mu kaze sto mu se slucuva so bivsata kako i da e si zasluzil na nekoj nacin sam da si ostane so deteto...a devojkata ne trebala nikogas da mu prosti :nenene:

hah...spored mene taa bivsata otprilika znaela koga i e den za ovulacija pa bas toj den mu se piknala...mu se staila a masko ko masko bez razlika nekogas kolku i da e vljuben ke mu se zaslepat ocite...so cest na iskluchocite...a inace da sakal da pazel ke go uklucel malku mozokot pa barem kondom ke stavel...ili mozel i da porazgovara so devojkata i da mu kaze sto mu se slucuva so bivsata kako i da e si zasluzil na nekoj nacin sam da si ostane so deteto...a devojkata ne trebala nikogas da mu prosti :nenene:
Епа кога веќе оваа овуларкава дошла спремна да се оплоди што би ја спречило да го уништи кондомот... онака несакајќи да го фати со забите и да го скине?

Епа кога веќе оваа овуларкава дошла спремна да се оплоди што би ја спречило да го уништи кондомот... онака несакајќи да го фати со забите и да го скине?
\
E da i toa ke e mozno a toj taka zanesen ne deka mislel na toa deka moze da stane taticko:je:

е добро бе кренавте џева за едно дете.
на колку луѓе им се има десено тоа?

Баш напротив... испадна тотално спротивното - резултат: еден живот повеќе, не помалку! :)
Подетален преглед: најмалку 4 животи уништени ... :tapp:

едит: каде е сега темана “Дали секогаш победува љубовта“?
Кој рекол дека има вистинска љубов во случајот? Јас би рекол дека дечкото не знаел што сака, па онадел што ке начекал.... Ако имал грам мозок и троа чувства немало тога да го направи.

Кој рекол дека има вистинска љубов во случајот?

...во врска со дечко што и беше прва љубов-НАЈГОЛЕМА ...многу се сакаа... и ја пронашол својата љубов...и дека ја сакал само нејзе...зш не ја сакал,туку ја сакал пријателка ми...Со солзи во очите се разделиле пријателка ми и дечкои...а он и доден денес ја сака...саканата личност,својата љубов...

Јас не реков такво нешто... :toe:

Ова ме потсетува на вицот денеска Македонија загуби ама имав неверојатен секс.

Очигледно е дека типов ги ковал и двете истовремено и тоа долг период, единствено фатално е за него што не употребувал кондом.

Ептен прецизно :)

Немам што да додадам, го делам истиот став.

И ти си прав. :(

Не постојат луѓе кои можат да сакаат повеќе жени истовремено.

Како што би рекол Архимед на неверниците “Дајте ми повеќе жени и јас ќе ги сакам сите“

Поточно Femme Kurvale...

И мене бившите ми барале „секс за последен пат“, па сум ги одбивал.
Замарале, се заканувале со самоубиство, апчиња и тн... Ама кога ги игнорираш - престануваат.

Ептен се сложувам со ова и претходно кажаното
Или си со некого или не си, нема што бивши за последен пат.Типот можда е малоумен, али помалоумни се оние што наоѓаат начин да го разберат.
Бившите се проклетство, 100% вистина затоа се БИВШИ да било се како што треба нема да го имаат тој статус

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom