Фатално неверство?

• Креатор на темата Креатор на темата bella
  • Време на започнување Време на започнување

bella

*HOT*
Член од
8 јуни 2008
Мислења
407
Поени од реакции
27
Сега баш ја видов една моја пријателка(не многу блиска другарка) на продавница и се сетив да отворам тема за една нејзина тажна случка од пред четири години!Таа има сега 22г,и пред 1г се омажи срекно со момчето што беше заедно 2г...
Но пред 4г беше во врска со дечко што и беше прва љубов-НАЈГОЛЕМА која верувам никогаш нема да ја заборави,а и разочарувањето и срамот исто нема!На 17г тргна со дечкото што беше постар од неа 5г и одеа скоро 1г,многу се сакаа,а со оглед на тоа што живееа многу блиску(таа во зграда,а тој преку две куки во кука)беа нон-стоп заедно!Но,тој пред неа имаше кратака врска со една девојка која му беше врсничка,но зш не ја сакал,тоа било само повеке секс-врска,ја оставил за брзо време и ја пронашол својата љубов-пријателка ми!Се ке беше совршено ако бившата негова девојка не го замараше толку,му звонеше,го молеше да се смират...иако има девојка!но,он не и обакаше пажња,се до еден ден..
Пријателка ми му звонела на домасниот,но не кревал,и мислејки дека се уште спие,решила да го изненади и да отиде на кајнего,...Влегла,без притоа да звони и го начекала во кревет со БИВШАТА!Тој срипал по неа,да и ,,објасни,,но она со плачење си заминала!По некој ден и објаснил дека она сама дошла кај него и му рекла барем за последен пат да имале секс и ке го оставела засекогаш намира!Тој се согласил и така се случило!Но,притоа и објаснил на пријателками дека тоа било само секс и ништо не му значела и дека ја сакал само нејзе и побарал прочка!
Пријателка ми му простила и се си било до старо,се по 2мес,кога се јавила бившата да му каже дека е бремена од него!!!!
Тоа било шок за сите!Нејзините родители(на бившата)го молеле да ја зел за жена!тој не сакал,но се согласил да се грижи за детето,зш не ја сакал,туку ја сакал пријателка ми!Но кај има сила-нема правдина,и неговите родители го притиснале и морал да се жени!Со солзи во очите се разделиле пријателка ми и дечкои,но..
На денот на свадбата и се јавил и и рекол да се видат за последен пат,пријателками се сложила,и кога се виделе и рекол да избегаат заедно,но она со солзи во очите го одбила зш ке имал дете-кое не е виновно за неговата фатална грешка!така се разделија засекогаш,а он и доден денес ја сака,зш се разведе со жена му,и секогаш кога ке ја виде со мажот и се врти кон неа,но со детето за раче...
Ете што може да направи едно обично неверство,еден безначаен секс,да ја изгубиш саканата личност,својата љубов...
Вие што мислите за ова.....

Што мислиме?

Па сигурно не мислиме дека ја сакал пријателка ти, како што ти велиш.

Да ја сакал, сигурно немало да се издупи со бившата. Можел да се откачи од неа и со шамар, плукање во фаца, клоцање со шпиц у г'з, менување број... Бедно е објаснувањето дека се секснал со неа „за да го остави на мира“.

Дечкото бил глуп. Или па сакал да испадне фраер и да ебе две паралелно, ама се поебал самиот...

И како тоа нема правдина? Баш има. Тоа што си барал - си добил.
Има правдина и за твојата пријателка, а правдината ќе ја стигне само ако го заборави скотот што наводно ја сакал...

Добро бе кога ќе сфатите дека постојат луѓе кои можат да сакаат повеќе жени истовремено ?

Ова ме потсетува на вицот денеска Македонија загуби ама имав неверојатен секс.

Очигледно е дека типов ги ковал и двете истовремено и тоа долг период, единствено фатално е за него што не употребувал кондом.

Дечкото да не размислувал со долната глава, туку со горната - можеби ќе биле заедно. И да ја сакал и да не му значела бившата - неверството не е за оправдување и пријателката твоја постапила правилно според мене.

уште една шпанска серија на повидок.
не е ни прва ни последна што била изварана иако машкото и симнувало ѕвезди и и викал дека е the one and only во неговиот живот.

машкото размислува со долната глава особено ако му влезе типка у соба и му рече "ај по една партија"

единствено фатално што го видов е тоа што имаш напишано туѓа животна приказна без ничија дозвола.
да сакаше девојката да ја сожалуваат,да бара совети и слично ќе си се зачленеше на форуми и ќе кукаше.
јас не би сакала некој да ми го раскажува животот на форум,не верувам дека некој би сакал.

енивеј,се надевам дека е доволно паметна да си продолжи со животот и да свати дека дотичниот не вреди.

Секс за последан пат и тоа без кондом.... некако чудно звучи, слушнале за ДНК тест?

Уф фала богу, никој не умрел. Јас тоа си помислив кога ја прочитав темава. Нели сеа сите среќни си живеат? Сите фаталисти и драма куинови се собрале на едно место и групно кукаат.

уште една шпанска серија на повидок.
не е ни прва ни последна што била изварана иако машкото и симнувало ѕвезди и и викал дека е the one and only во неговиот живот.

машкото размислува со долната глава особено ако му влезе типка у соба и му рече "ај по една партија"

единствено фатално што го видов е тоа што имаш напишано туѓа животна приказна без ничија дозвола.
да сакаше девојката да ја сожалуваат,да бара совети и слично ќе си се зачленеше на форуми и ќе кукаше.
јас не би сакала некој да ми го раскажува животот на форум,не верувам дека некој би сакал.

енивеј,се надевам дека е доволно паметна да си продолжи со животот и да свати дека дотичниот не вреди.
како што забележа не спомнував ничии имиња,град,село и сл,а вакви случки се случуваат секојдневно и во секој греад,држава

Што мислиме?

Па сигурно не мислиме дека ја сакал пријателка ти, како што ти велиш.

Да ја сакал, сигурно немало да се издупи со бившата. Можел да се откачи од неа и со шамар, плукање во фаца, клоцање со шпиц у г'з, менување број... Бедно е објаснувањето дека се секснал со неа „за да го остави на мира“.

Дечкото бил глуп. Или сакал да испадне фраер, да ебе две паралелно, ама се поебал самиот...

И како тоа нема правдина? Баш има. Тоа што си барал - си добил.
Има правдина и за твојата пријателка, а правдината ќе ја стигне само ако го заборави скотот што наводно ја сакал...

За последен пат било, он нејќел (мхм :pipi:) него да и` учини на бившата! :) И мал бил, па не знаел за контрацепција или навремена дислокација на "нештото". :uvo: И не - он нејќел да се жени него ептен ради неговите.
Единствено ми е жал за детето што е осудено на живот без еден родител од неговата (или нивната) непромисленост.

Секс за последан пат и тоа без кондом.... некако чудно звучи, слушнале за ДНК тест?
епа не им светев,да видам дали било со кондом или не,ама ако сите машки размислувале стално да користат кондом,ке се спречеле многу несакани бремености,
во секој случај ја осетив која била причината на бившата за секс-за ПОСЛЕДЕН пат,да остане трудна и да го зграпчи,но не за долго!

За последен пат било, он нејќел (мхм :pipi:) него да и` учини на бившата! :) И мал бил, па не знаел за контрацепција или навремена дислокација на "нештото". :uvo: И не - он нејќел да се жени него ептен ради неговите.
Единствено ми е жал за детето што е осудено на живот без еден родител од неговата (или нивната) непромисленост.
во право си и на денот на свадбата сакал да замине,сепак сметам дека ја сакаше и тоа многу,за него било тоа само обичен секс кој ништо не му значел,ако он сакал да биде со бившата сметам дека би ја оставел одма пријателка ми и и ке бил со неа,но детето ги спречи да побегнат!Сепак пријателка ми си има сега семејство и е убаво,срекна е,барем ја така мислам,сега чека детенце,а он не е срекен,сам е,и верувам тоа му е казна за неговата грешка

Што е тука фатално?

Баш напротив... испадна тотално спротивното - резултат: еден живот повеќе, не помалку! :)
Подетален преглед: најмалку 4 животи уништени ... :tapp:

едит: каде е сега темана “Дали секогаш победува љубовта“?

Добро бе кога ќе сфатите дека постојат луѓе кои можат да сакаат повеќе жени истовремено ?

Не постојат луѓе кои можат да сакаат повеќе жени истовремено.

И мал бил, па не знаел за контрацепција или навремена дислокација на "нештото".

Абе еден мал, 22 годишна бивол. Уште на 6 години дознав што е кондом кога ми викаа сестра ми и другарка и да не го пипам од земја. :nenene:

Што има фатално овде?
Типот сакал да си се потсети на good ol` times (еднаш или повеќе пати0, девојка му го фатила и смислил лејм оправдување, што дури и да е вистинито, ипак е лејм.

Не ми е јасно што толку тажно и драматично се разделиле кога типкава после сцената со неговата бивша не би требало да сака очи да му види, а не па да ја проколнува судбината што ги разделила. Среќа нејзина што на време завршила со типов, иако под присила.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom