Фан Клуб: Сандерленд

• Креатор на темата Креатор на темата [zEUs]
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ако дојде сисе ќе бидат многу јаки и ништо нема да биде чудно ако ги видиме у европа

Ја тоа цело време го зборим дека нема да биде чудно ако сандерленд излезат во европа но никој не верува (освен тебе) , премиер лигата е мн квалитетна лига и нема фаворити(освен големата четворка) и никогаш не се знае .

ако дојде сисе ќе бидат многу јаки и ништо нема да биде чудно ако ги видиме у европа

Нема “ако“. Позајмицата на Сисе во Сандерленд е завршена работа, имаше и на официјалната од Марсеј ми се чини...

Абе толку е веќе. Сисе е играч на Сандерленд. Имаше и на официјалната страна на Премиер Лигата.

[zEUs];1587311 напиша:
Ја тоа цело време го зборим дека нема да биде чудно ако сандерленд излезат во европа но никој не верува (освен тебе) , премиер лигата е мн квалитетна лига и нема фаворити(освен големата четворка) и никогаш не се знае .

И јас сум оптимист дека Сандерленд ќе оди во Еврокуповите...Ќе има изненадување против Тотенхем.

[zEUs];1587311 напиша:

имаат оваа сезона тим кој што може лесно да искочи во европа со Сисе и Џонс во нападот можат да го победат било кој тим

Сандерленд води 1:0 на гостински терен против Тотенхем стрелец на голот Кирен Ричардсон 55`мин.

Киеран Ричардсон е стрелец на голот.
Инаку баш ќе ми биде мило да тепат.

Еве израмнија Тотенхем
Одлични се Сандерленд:back:

Одлично деби за Сисе во тимот на Сандерленд , штотуку постигна гол за 1-2 :aplauz:.

Епа од јаките има и појаки :)

Цисе ЗВЕР
safc_1219329625_cisse.jpg

(со бркови) :)

Браво, алал да им е!!! Сисе ѕвериште

26'G. Bale
yellow.gif

55'[0-1]K. Richardson
goal.gif

57'K. Richardson
yellow.gif

59'S. Malbranque
yellow.gif

73'[1-1]J. Jenas
goal.gif

83'[1-2]D. Cisse
goal.gif

БРАВО САНЕРЛЕНД , СИСЕ ЅВЕР !!!
СЕ ПОРЕАЛИ ШАНСКИТЕ ЗА ИЗЛЕЗ ВО ЕВРОПА !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom