Фан Клуб: Сандерленд

• Креатор на темата Креатор на темата [zEUs]
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки за победата.

Имаат среќа што не го примија пеналот, тогаш се ќе беше друго.

Овој Сисе, е кретен невиден! везе си нема..

Иначе, од коа излезе одма тргнаа работите во добра насока. Браво за момците!

Да нешо ич не му иде но ќе му појде само треба време да се навикне пак на премиер лигата,тој е многу добар играч и кога ќе влезе у форма ќе биде многу опасен.

Честитки за победата!Сандерленд е друга екипа за разлика од лани

Ќе видиме колку ќе издржат во ваква форма и дали ќе се исплатат милионите што ги дадоја за добри засилуења.

[zEUs];1684796 напиша:
Ќе видиме колку ќе издржат во ваква форма и дали ќе се исплатат милионите што ги дадоја за добри засилуења.
Имаат супер тим и го покажуваат тоа:toe:
А Сисе е добар не е така лош....:helou:

Сандерленд има многу нови играчи, не се уиграни, затоа немаат којзнае каква добра игра. Имаат стварно убаво тимче, добар менаџер кој многу убаво знае како да се справи со карактерите на Диуф и Сисе. Ќе завршат во горниот дел од табелата.:wink:

Многу се дигаше прашина окулу Сисе затоа се разочарани од него како и ја, но ипак тој не е вонземјанин и тој е како сите од крв и месо.

Честитки за Сандерленд. Го казнија Мидлсброу за неискористениот пенал ... !!!* :wink:

Четата на Рој Кин победи и тоа ме радува, влегуваат полека во форма:helou:

Треба да ја задржат формата а и не би било лошо да ја подобрат а и да се обидат да го задржат 8место на кое се наоѓаат сеа а тој пласман ќе им обезбеди и излез у европа.

[zEUs];1684840 напиша:
Многу се дигаше прашина окулу Сисе затоа се разочарани од него како и ја, но ипак тој не е вонземјанин и тој е како сите од крв и месо.
so bara on tamu ne mi e jasno..koga mozese u golem tim da igra Marsej:drk:

Sunderland's game against Stoke City at the Britannia Stadium next month has been moved to Wednesday October 29th (7.45pm).
The game was originally scheduled for Tuesday October 28th but has been changed at the request the local police.

Ги чека големо гостување против 4-то пласираниот тим Астон Вила кој се играа денеска во 15:00 часот.

[zEUs];1710296 напиша:
Ги чека големо гостување против 4-то пласираниот тим Астон Вила кој се играа денеска во 15:00* часот.
Во 16:00ч се игра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom